Klantbeoordelingen

Klik hier om uw beoordeling te versturen


Schrijf uw beoordeling
* Required Field

Zoals altijd! Een geweldige, vriendelijke en supernelle service. Na waterschade werkte de homebutton niet meer van de iPhone.Na 10 min. was de butto

Aug 31, 2017 by Anonymous
Naam: Veronique • 
Onderwerp: Waterschade Iphone 

Zoals altijd! Een geweldige, vriendelijke en supernelle service. Na waterschade werkte de homebutton niet meer van de iPhone.Na 10 min. was de button vervangen en werkte de telefoon weer optimaal.


Snel en prima service! Binnen 10 minuten stond ik weer buiten met een gerepareerde telefoon!

Aug 28, 2017 by Anonymous
Naam: Daan • 
Onderwerp: Top! 

Snel en prima service! Binnen 10 minuten stond ik weer buiten met een gerepareerde telefoon!


Een aantal weken geleden is de microfoon in mijn iPhone 6 door SD Repair vervangen omdat ik moeilijk te verstaan was. Helaas bleek na vervanging da

Aug 22, 2017 by Anonymous
Naam: Barend de Haan • 
Onderwerp: Probleem opgelost 

Een aantal weken geleden is de microfoon in mijn iPhone 6 door SD Repair vervangen omdat ik moei
lijk te verstaan was. Helaas bleek na vervanging dat op sommige momenten de verstaanbaarheid nog steeds niet optimaal. Na een week ben ik teruggegaan. Oorzaak van de klacht was moeilijk vast te stellen. Microfoon na enig testen opnieuw vervangen en nu werkt de iPhone weer naar behoren. Het was, zoals SD Repair verwachtte een ondeuglijke microfoon geweest. Binnen een kwartier stond ik weer buiten, zonder bijkomende kosten. Perfect.


Wat een topservice heb ik gehad bij sd repair. Ik had per ongelijk een Japans model geleverd gekregen, hierbij kan het geluid van de camera niet uit,

Aug 16, 2017 by Anonymous
Naam: Olivier • 
Onderwerp: Top service!! 

Wat een topservice heb ik gehad bij sd repair. Ik had per ongelijk een Japans model geleverd gekregen, hierbij kan het geluid van de camera niet uit, erg irritant. Ik ging op een middag langs bij sd repair en ik kon hem gelijk inwisselen voor een andere. Super fijn! Je wordt hier hartelijk en persoonlijk ontvangen en je probleem wordt gelijk opgelost. Het aanbevelen waard dus!!


Microfoon bij iphone 6 vervangen en thuisknop ipad mini vervanen. Prettige ontvangst, goede prijskwaliteitsverhouding, drie maanden garantie, kortom,

Aug 10, 2017 by Anonymous
Naam: Barend • 
Onderwerp: Reparatie ipad mini en iphone 6 

Microfoon bij iphone 6 vervangen en thuisknop ipad mini vervanen. Prettige ontvangst, goede prijskwaliteitsverhouding, drie maanden garantie, kortom, een positieve ervaring, het aanbevelen waard.


Nieuw Iphone7 laten vallen, zo balen. Maar SD Repair heeft het snel en vakkundig gemaakt, heel blij mee! Aanrader (niet het laten vallen, maar reparat

Aug 09, 2017 by Anonymous
Naam: Audrey • 
Onderwerp: Reparatie nieuwe Iphone 7 

Nieuw Iphone7 laten vallen, zo balen. Maar SD Repair heeft het snel en vakkundig gemaakt, heel blij mee! Aanrader (niet het laten vallen, maar reparatie indien nodig wel;)


Cameraglas Samsung vervangen.Stond binnen 10 minuten buiten met een keurig gerepareerde telefoon. Nette en correcte behandeling. Bedankt!

Jul 18, 2017 by Anonymous
Naam: Bert 

Cameraglas Samsung vervangen.
Stond binnen 10 minuten buiten met een keurig gerepareerde telefoon. Nette en correcte behandeling.
Bedankt!


snel en goed vervangen scherm iPad mini , duidelijke prijs afspraak

Jul 16, 2017 by Anonymous
Naam: Majo • 
Onderwerp: IPad min scherm 

snel en goed vervangen scherm iPad mini , duidelijke prijs afspraak


Zonder afspraak naar binnen en na minder dan 15 minuten met een gerepareerde telefoon weer buiten. Alles duidelijk en correct. Niets dan lof voor een

Jul 14, 2017 by Anonymous
Naam: BS • 
Onderwerp: Precies als beloofd. 

Zonder afspraak naar binnen en na minder dan 15 minuten met een gerepareerde telefoon weer buiten. Alles duidelijk en correct. Niets dan lof voor een bedrijf dat precies doet wat ze beloven.


Scherm was niet op voorraad maar werd nog dezelfde dag besteld en volgende dag volgens afspraak gemaakt. Duidelijke prijsindicatie en netjes en vriend

Jun 28, 2017 by Anonymous
Naam: Erik • 
Onderwerp: Scherm vervangen Samsung S6 

Scherm was niet op voorraad maar werd nog dezelfde dag besteld en volgende dag volgens afspraak gemaakt. Duidelijke prijsindicatie en netjes en vriendelijk behandeld


Heel efficiënt en correct.De reparatie gebeurt binnen de afgesproken tijd.

Jun 07, 2017 by Anonymous
Naam: Guy • 
Onderwerp: Hauweu P9 scherm vervangen 

Heel efficiënt en correct.
De reparatie gebeurt binnen de afgesproken tijd.


Prima service, snel en betrouwbaar

May 26, 2017 by Anonymous
Naam: Marco • 
Onderwerp: Batterij vervangen 

Prima service, snel en betrouwbaar


Op afspraak zelfs na sluitingstijd; binnen 10 minuten helemaal klaar; scherm doet het weer prima; batterij moet ik nog zien, maar heb er alle vertrouw

Apr 28, 2017 by Anonymous
Naam: Geerd • 
Onderwerp: Scherm en batterij vervangen 

Op afspraak zelfs na sluitingstijd; binnen 10 minuten helemaal klaar; scherm doet het weer prima; batterij moet ik nog zien, maar heb er alle vertrouwen in. Zeker aan te raden!


Camera glas Samsung galaxy s6 laten vervangen in 10 min super netjes gereed .klant vriendelijk bedrijf met correcte afhandeling . Top

Apr 15, 2017 by Anonymous
Naam: Ben van Hemert 

Camera glas Samsung galaxy s6 laten vervangen in 10 min super netjes gereed .klant vriendelijk bedrijf met correcte afhandeling . Top


Glas van iPhone 6 vervangen. Eerder dit gedaan bij een ander bedrijf maar daar bleek het glas niet origineel te zijn. Hier echt glas erin gekregen en

Apr 10, 2017 by Anonymous
Naam: Ralph ten Voorde • 
Onderwerp: Scherm 

Glas van iPhone 6 vervangen. Eerder dit gedaan bij een ander bedrijf maar daar bleek het glas niet origineel te zijn. Hier echt glas erin gekregen en ook goede kwaliteit! Super!


Vakkundige en snelle reparatie !! Prima service en geen wachttijd.

Apr 03, 2017 by Anonymous
Naam: J.M.Akkermans • 
Onderwerp: Reparatie 

Vakkundige en snelle reparatie !! Prima service en geen wachttijd.


prima en snelle reparatie van mijn iphone 7 bedankt Sebastiaan

Mar 10, 2017 by Anonymous
Naam: Rob Roding • 
Onderwerp: Reparatie 

prima en snelle reparatie van mijn iphone 7 bedankt Sebastiaan


Vakkundig, goeie service, klantvriendelijk staat bij mij hoog in het vaandel, dus daar de de volgende keer zeker weer te terug

Feb 19, 2017 by Anonymous
Naam: Weck • 
Onderwerp: Reparatie, vakkundig en service, klantvriendelijk 

Vakkundig, goeie service, klantvriendelijk staat bij mij hoog in het vaandel, dus daar de de volgende keer zeker weer te terug


Batterij vervangen , check werking.Super geholpen. Bellen, welkom en gerepareerd.Helemaal TOP!Succes ! Groet Reijer

Feb 15, 2017 by Anonymous
Naam: Reijer Knol • 
Onderwerp: Batterij i Phone 5S 

Batterij vervangen , check werking.
Super geholpen. Bellen, welkom en gerepareerd.
Helemaal TOP!
Succes ! Groet Reijer


Super snel, goed en wederom vakkundig gerepareerd

Feb 13, 2017 by Anonymous
Naam: Gijsbert • 
Onderwerp: Reparatie 

Super snel, goed en wederom vakkundig gerepareerd


Snel gerepareerd en een goede service.

Feb 13, 2017 by Anonymous
Naam: Onno • 
Onderwerp: IPhone batterij en schermreparatie 

Snel gerepareerd en een goede service.


Snel en naar tevredenheid afgehandeld

Jan 24, 2017 by Anonymous
Naam: Roy • 
Onderwerp: Reparatie scherm Iphone SE 

Snel en naar tevredenheid afgehandeld


Helemaal goed. Snel en betrouwbaar.

Jan 07, 2017 by Anonymous
Naam: Jvb • 
Onderwerp: Scherm reparatie iphone 

Helemaal goed. Snel en betrouwbaar.


Bedankt voor de snelle service helemaal top!!

Dec 27, 2016 by Anonymous
Naam: Wolfert • 
Onderwerp: Home knop ipad 

Bedankt voor de snelle service helemaal top!!


Goede, snelle, deskundige en vriendelijke service. Een echte aanrader!

Dec 25, 2016 by Anonymous
Naam: Alexis • 
Onderwerp: Iphone 6 

Goede, snelle, deskundige en vriendelijke service.
Een echte aanrader!


In de ochtend een appje gestuurd en gelijk dezelfde middag een nieuw scherm op mijn iPhone.Super service!

Dec 13, 2016 by Anonymous
Naam: De Grouw 

In de ochtend een appje gestuurd en gelijk dezelfde middag een nieuw scherm op mijn iPhone.
Super service!


Na een telefoontje kon ik direct langs komen. Werd erg vriendelijk ontvangen en ons probleem werd kosteloos opgelost.Zeer goede service een echte aa

Dec 02, 2016 by Anonymous
Naam: G. van Walraven • 
Onderwerp: IPad reparatie 

Na een telefoontje kon ik direct langs komen. Werd erg vriendelijk ontvangen en ons probleem werd kosteloos opgelost.
Zeer goede service een echte aanrader.


Heel snelle vriendelijke service. Aanrader!

Nov 27, 2016 by Anonymous
Naam: Suzanne • 
Onderwerp: Schermreparatie 

Heel snelle vriendelijke service. Aanrader!


goed en snel geholpen en ook nog voordeliger

Nov 14, 2016 by Anonymous
Naam: Gonus • 
Onderwerp: Reparatie 

goed en snel geholpen en ook nog voordeliger


Natuurlijk weer eens dat ding uit m'n handen laten vallen. Scherm reageerde niet meer goed. Werkelijk binnen 10 minuten had ik een nieuw scherm en all

Nov 03, 2016 by Anonymous
Naam: Margaret • 
Onderwerp: Schermreparatie 

Natuurlijk weer eens dat ding uit m'n handen laten vallen. Scherm reageerde niet meer goed. Werkelijk binnen 10 minuten had ik een nieuw scherm en alles werkt weer perfect! TOP!!


Wat een snelle, vriendelijke en goede service! Binnen 10 min klaar. En ook nog kostenbewust meedenkend.Top!

Nov 02, 2016 by Anonymous
Naam: Margret • 
Onderwerp: Thuisknop/schermreparatie 

Wat een snelle, vriendelijke en goede service! Binnen 10 min klaar. En ook nog kostenbewust meedenkend.
Top!


Als zware iPhone gebruiker was mijn accu wat achteruit gegaan. Even een nieuwe laten plaatsen. Snel geholpen en hij gaat weer langer mee met een ladin

Oct 31, 2016 by Anonymous
Naam: Barney • 
Onderwerp: Accu iPhone 6S vervangen 

Als zware iPhone gebruiker was mijn accu wat achteruit gegaan. Even een nieuwe laten plaatsen. Snel geholpen en hij gaat weer langer mee met een lading. Prima geholpen. Bedankt!


Prima, snelle en correcte service! Zeer vlot 🙂

Oct 26, 2016 by Anonymous
Naam: Nynke • 
Onderwerp: Scherm iphone 5s vervangen 

Prima, snelle en correcte service! Zeer vlot 🙂


Supersnelle vakkundige service, goed geholpen !!

Oct 24, 2016 by Anonymous
Naam: Liesbeth • 
Onderwerp: Reparatie Iphone 5S 

Supersnelle vakkundige service, goed geholpen !!


Zonder afspraak, snel en proffesioneel geholpen met met mijn iphone5s en de prijs is ook goed! Sebastiaan doet graag wat extra zonder extra kosten.

Oct 20, 2016 by Anonymous
Naam: Marcel • 
Onderwerp: Top! 

Zonder afspraak, snel en proffesioneel geholpen met met mijn iphone5s en de prijs is ook goed! Sebastiaan doet graag wat extra zonder extra kosten.

Ga zo door!


Snel gerepareerd, goede service

Oct 06, 2016 by Anonymous
Naam: Jantine • 
Onderwerp: Reparatie 

Snel gerepareerd, goede service


Snel, netjes, en goed geholpen! En makkelijk parkeren voor ee deur!

Aug 26, 2016 by Anonymous
Naam: Leonie gerritsen 

Snel, netjes, en goed geholpen! En makkelijk parkeren voor ee deur!


Snelle service, goede communicatie en erg vriendelijke afhandeling!

Aug 09, 2016 by Anonymous
Naam: Sjoerd • 
Onderwerp: Iphone 5s 

Snelle service, goede communicatie en erg vriendelijke afhandeling!


Glas kapot, maar geen probleem voor sd repair.Wel of geen vakantie. IPad weer 100% in orde. Top!

Aug 09, 2016 by Anonymous
Naam: John • 
Onderwerp: Reparatie Ipad 4 

Glas kapot, maar geen probleem voor sd repair.
Wel of geen vakantie. IPad weer 100% in orde. Top!


Erg tevreden over het snel oplossen van mijn probleem met mijn mobiel. Dank jullie wel voor de nette en correcte afhandeling, echt zo klaar terwijl je

Jul 25, 2016 by Anonymous
Naam: Ellen • 
Onderwerp: Snelle hulp 

Erg tevreden over het snel oplossen van mijn probleem met mijn mobiel. Dank jullie wel voor de nette en correcte afhandeling, echt zo klaar terwijl je wacht.


Goed en snel geholpen, vriendelijk.Een aanrader voor reparaties.

Jul 21, 2016 by Anonymous
Naam: Netty Verlouw • 
Onderwerp: Reparatie 

Goed en snel geholpen, vriendelijk.
Een aanrader voor reparaties.


Eerlijk, goed en snel geholpen bij de schermreparatie van een Iphone 6.

Jul 21, 2016 by Anonymous
Naam: Marnix • 
Onderwerp: Schermreparatie 

Eerlijk, goed en snel geholpen bij de schermreparatie van een Iphone 6.


fijn en snel contact en prima reparatie

Jul 19, 2016 by Anonymous
Naam: Annelies • 
Onderwerp: Schermreparatie 

fijn en snel contact en prima reparatie


Prima en snel geholpen met de reparatie van de voorkant van mijn iPhone. Prettig ontvangen , zeker een aanrader voor reparaties.

Jul 14, 2016 by Anonymous
Naam: Spazio ontwerp bureau • 
Onderwerp: Reparatie 

Prima en snel geholpen met de reparatie van de voorkant van mijn iPhone. Prettig ontvangen , zeker een aanrader voor reparaties.


Wat een super bedrijf! Vriendelijk en behulpzaam, uitstekende communicatie via emailcontact van tevoren omdat het een verouderde versie betrof en de l

Jun 27, 2016 by Anonymous
Naam: Ina • 
Onderwerp: Reparatie tabletscherm en telefooncamera 

Wat een super bedrijf! Vriendelijk en behulpzaam, uitstekende communicatie via emailcontact van tevoren omdat het een verouderde versie betrof en de levering wat langer duurde. Ook de camera leek in de eerste instantie niet te repareren, maar hij heeft het voor elkaar! Supersnelle reparatie tegen een scherpe prijs. Sebastiaan maakt het onmogelijke mogelijk!!


Ik had laadproblemen met iPhone, bleek maar kleinigheidje, gratis verholpen. Dus toen ik later problemen had met mijn scherm wist ik waar ik moest zij

Jun 25, 2016 by Anonymous
Naam: Chris • 
Onderwerp: Top service 

Ik had laadproblemen met iPhone, bleek maar kleinigheidje, gratis verholpen. Dus toen ik later problemen had met mijn scherm wist ik waar ik moest zijn, snel geholpen, vriendelijke service. Top!


Snel, deskundig, vriendelijk en goed geprijsd. Mocht ik iets hebben aan 1 van de devices, ga ik direct weer naar SD Repair.

Jun 24, 2016 by Anonymous
Naam: Stephan • 
Onderwerp: Prima! 

Snel, deskundig, vriendelijk en goed geprijsd. Mocht ik iets hebben aan 1 van de devices, ga ik direct weer naar SD Repair.


Snel en goed geholpen! Hier gaan we (helaas 😉 vaker naar toe!

Jun 20, 2016 by Anonymous
Naam: Nicole 

Snel en goed geholpen! Hier gaan we (helaas 😉 vaker naar toe!


Vakkundig en super snel geholpen! Prima advies en uiteindelijk de voor ons beste keuze kunnen maken.

Jun 17, 2016 by Anonymous
Naam: Jasmijn&Maud • 
Onderwerp: Service 

Vakkundig en super snel geholpen! Prima advies en uiteindelijk de voor ons beste keuze kunnen maken.


Vriendelijk en snel geholpen Mijn iphone laadde niet meer op. " oh meneer dat zal wel wat stof zijn". Een paar minuten later deed ie het weer en het k

Jun 14, 2016 by Anonymous
Naam: Jaap • 
Onderwerp: Reparatie iphone 6 

Vriendelijk en snel geholpen Mijn iphone laadde niet meer op. " oh meneer dat zal wel wat stof zijn". Een paar minuten later deed ie het weer en het kostte NIETS.
Dank je wel


Snel, kwaliteit en een goede service. Kortom, weer een tevreden klant.

May 23, 2016 by Anonymous
Naam: Arno 

Snel, kwaliteit en een goede service. Kortom, weer een tevreden klant.


Mijn S5 is meteen op de behandeltafel geopereerd en supersnel voorzien van een nieuw scherm en ik een kopje koffie.Prijzen zijn redelijk en ik heb

May 11, 2016 by Anonymous
Naam: Patrick • 
Onderwerp: Samsung met ruitschade 

Mijn S5 is meteen op de behandeltafel geopereerd en supersnel voorzien van een nieuw scherm en ik een kopje koffie.

Prijzen zijn redelijk en ik heb mijn vaste adresje gevonden!

Tot snel, dan met een iPad3.


Snelle en vooral deskundige reparatie van iPhone met accuprobleem. Zeer klantvriendelijk. Adviseer hem ook aan mijn vrienden!

Apr 25, 2016 by Anonymous
Naam: Cor Jansen • 
Onderwerp: Reparatie iPhone5s 

Snelle en vooral deskundige reparatie van iPhone met accuprobleem. Zeer klantvriendelijk. Adviseer hem ook aan mijn vrienden!


Probleem met opladen, dus er een belletje aan gewaagd. Probleem kon ik zelf dankzij de telefonische hulp oplossen. Top service.

Apr 18, 2016 by Anonymous
Naam: Harrie Bovens • 
Onderwerp: IPhone 5s reparatie 

Probleem met opladen, dus er een belletje aan gewaagd. Probleem kon ik zelf dankzij de telefonische hulp oplossen. Top service.


Helemaal blij, perfecte Service!!

Apr 07, 2016 by Anonymous
Naam: Jolanda • 
Onderwerp: Service 

Helemaal blij, perfecte Service!!


Top service! Snelle en vakkundige reparatie van iPad en iPod scherm. Prettige communicatie. Kortom een adres om te onthouden!

Apr 01, 2016 by Anonymous
Naam: Ron • 
Onderwerp: Reparatie iPad en iPod scherm 

Top service! Snelle en vakkundige reparatie van iPad en iPod scherm. Prettige communicatie. Kortom een adres om te onthouden!


Snelle reparatie, binnen 10 minuten klaar.Perfecte service.

Mar 18, 2016 by Anonymous
Naam: Hans en Esther • 
Onderwerp: Service 

Snelle reparatie, binnen 10 minuten klaar.
Perfecte service.


Super snelle service!Succes in je nieuwe pand!

Mar 16, 2016 by Anonymous
Naam: Ranco • 
Onderwerp: Reparatie iPhone en iPad 

Super snelle service!
Succes in je nieuwe pand!


Goede en snel gerepareerd.Prettige klantbehandeling

Mar 03, 2016 by Anonymous
Naam: Henk P. • 
Onderwerp: Reparatie glas Iphone 6 

Goede en snel gerepareerd.
Prettige klantbehandeling


Als je goed wil worden geholpen ben je hier aan het juiste adres.Super klantvriendelijk en een snelle/betrouwbare service. Kortom gewoon geweldig!

Feb 20, 2016 by Anonymous
Naam: Max Uleman • 
Onderwerp: IPhone 5 

Als je goed wil worden geholpen ben je hier aan het juiste adres.
Super klantvriendelijk en een snelle/betrouwbare service.
Kortom gewoon geweldig!!
Veel succes in je nieuwe pant en keep up the good work


Heel goed geholpen door Sebastiaanals je telefoon kapot is het zeker een aanrader om hier naar toe te gaan.

Jan 21, 2016 by Anonymous
Naam: A.Bouwens • 
Onderwerp: Iphone5 

Heel goed geholpen door Sebastiaanals je telefoon kapot is het zeker een aanrader om hier naar toe te gaan.


beeldscherm van mijn LG G3 laten repareren zeer snel en goed gedaan ook snelle reactie via de mail bedankt Sebastiaan voor de goede service

Jan 18, 2016 by Anonymous
Naam: Annelies • 
Onderwerp: LG G3 

beeldscherm van mijn LG G3 laten repareren zeer snel en goed gedaan ook snelle reactie via de mail bedankt Sebastiaan voor de goede service


Deze man is een eindbaas van de bovenste plank. Super flexibel en communiceert goed naar de klant. De Samsung note 4 werkt weer top!

Jan 09, 2016 by Anonymous
Naam: S. Boudewijn • 
Onderwerp: Super, top! 

Deze man is een eindbaas van de bovenste plank. Super flexibel en communiceert goed naar de klant. De Samsung note 4 werkt weer top!


Ik ben blij, dat je mijn iPhone 5S zo vakkundig hebt gerepareerd! Zo ben ook ik weer ‘back in business’ en dat is wel een prettige constatering!

Nov 27, 2015 by Anonymous
Naam: E Bakker • 
Onderwerp: Dank! 

Ik ben blij, dat je mijn iPhone 5S zo vakkundig hebt gerepareerd! Zo ben ook ik weer ‘back in business’ en dat is wel een prettige constatering!
Op korte termijn verwacht ik nog een keer langs te komen, maar dan met de 5S van mijn dochter.

Maar voor nu veel succes!


Sebastiaan, fantastisch werk. Klantvriendelijk, afspraak was snel gemaakt, goede service en klaar terwijl je wacht.

Oct 14, 2015 by Anonymous
Naam: Danielle • 
Onderwerp: Twee kapotte schermpjes (iPhone 4 iPhone 5) 

Sebastiaan, fantastisch werk. Klantvriendelijk, afspraak was snel gemaakt, goede service en klaar terwijl je wacht.


Sebastiaan, je bent echt fantastisch. Klantvriendelijk, afspraak was snel gemaakt, goede service en klaar terwijl je wacht. Nu alleen je fietsband nog

Oct 13, 2015 by Anonymous
Naam: Danielle • 
Onderwerp: Twee kapotte schermpjes (iPhone 4 iPhone 5) 

Sebastiaan, je bent echt fantastisch. Klantvriendelijk, afspraak was snel gemaakt, goede service en klaar terwijl je wacht. Nu alleen je fietsband nog plakken 🙂


Wauw, wat een snelle service en een leuk gesprek tijdens het in en uit elkaar schroeven van mijn IPhone! En zo zie je maar dat goede recensies helpend

Oct 13, 2015 by Anonymous
Naam: Caroline • 
Onderwerp: Touchscreen overleden 

Wauw, wat een snelle service en een leuk gesprek tijdens het in en uit elkaar schroeven van mijn IPhone! En zo zie je maar dat goede recensies helpend zijn. Dank je wel Janneke!


Ik had wat vreemde blokjes in het scherm van mijn iPhone nadat deze was gevallen. Al snel kwam ik bij Sebastiaan terecht. Na wat mailcontact hebben we

Oct 12, 2015 by Anonymous
Naam: Janneke Smit • 
Onderwerp: Super service! 

Ik had wat vreemde blokjes in het scherm van mijn iPhone nadat deze was gevallen. Al snel kwam ik bij Sebastiaan terecht. Na wat mailcontact hebben we een afspraak gemaakt en ging ik er vanuit dat het scherm vervangen moest worden. Maar niets was minder waar. Binnen een paar minuutjes werkte mijn telefoon weer naar behoren en mocht ik na deze super service zo weer de deur uit lopen! Bedankt!


Super service! Kleine barst in het scherm, binnen no-time vervangen. Helemaal top!

Oct 02, 2015 by Anonymous
Naam: Romy • 
Onderwerp: Scherm reparatie 

Super service! Kleine barst in het scherm, binnen no-time vervangen. Helemaal top!


Wow, supersnel... Vriendelijke jongen... Top

Oct 02, 2015 by Anonymous
Naam: Carola • 
Onderwerp: IPhone scherm vernieuwen 

Wow, supersnel... Vriendelijke jongen... Top


Super service. Scherm tablet was kapot. Binnen 1 dag gemaakt , onze kinderen weer helemaal blij. Top!

Oct 02, 2015 by Anonymous
Naam: Ilonka Soons • 
Onderwerp: Super service 

Super service. Scherm tablet was kapot. Binnen 1 dag gemaakt , onze kinderen weer helemaal blij. Top!


Top service, scherm was stuk en binnen 10m was het al weer gemaakt!

Sep 29, 2015 by Anonymous
Naam: Max Uleman • 
Onderwerp: IPhone reparatie 

Top service, scherm was stuk en binnen 10m was het al weer gemaakt!


Afspraak was snel gemaakt, reparatie in no-time. Vriendelijk geholpen. Weer een blije klant.

Sep 29, 2015 by Anonymous
Naam: Wim de Vries • 
Onderwerp: Batterij 

Afspraak was snel gemaakt, reparatie in no-time. Vriendelijk geholpen. Weer een blije klant.


Perfecte service! Lekker dichtbij en snel geholpen.

Sep 29, 2015 by Anonymous
Naam: Arjan • 
Onderwerp: Perfecte service 

Perfecte service! Lekker dichtbij en snel geholpen.


Prima service en probleem met opladen van mijn Iphone snel verholpen.

Sep 12, 2015 by Anonymous
Naam: Rob • 
Onderwerp: Review 

Prima service en probleem met opladen van mijn Iphone snel verholpen.


Snelle service, jammer genoeg niet te herstellen(waterschade). Onderzoek is gratis, omdat de phone niet te repareren is! Perfect

Sep 08, 2015 by Anonymous
Naam: Arjan • 
Onderwerp: IPhone reparatie 

Snelle service, jammer genoeg niet te herstellen(waterschade). Onderzoek is gratis, omdat de phone niet te repareren is!
Perfect


iPhone reparatie Zaltbommel , USA 5.0 5.0 76 76 Zoals altijd! Een geweldige, vriendelijke en supernelle service. Na waterschade werkte de homebutton niet meer van de iPhone.Na 10 min. was de button vervangen en werkte de tele