Veel voorkomende problemen

Mijn telefoon laad niet meer op

Een veel voorkomend probleem bij voornamelijk de nieuwere iPhones is het niet kunnen opladen. Dit probleem is vaak zelf eenvoudig op te lossen. Het probleem word regelmatig veroorzaakt door stof wat in het oplaad punt zit, waardoor de oplader slecht contact maakt. In de onderstaande video word goed uitgelegd hoe jij dit probleem eenvoudig opgelost kan worden. Gebruik in plaats van een tandenstoker een naald of speld om al het stof eruit te krijgen. Mocht het probleem hierna toch nog niet opgelost zijn, kom dan gerust langs in onze winkel.

Bij 20% valt mijn telefoon uit!

Doordat we onze smartphones veel gebruiken en vaak opladen hebben deze een levensduur van zo'n 2 jaar. Vaak neemt het vermogen hierna snel af tot gevolg dat de telefoon zomaar uitvalt terwijl de batterij nog vol zit. Dit betekend dat de batterij zijn beste tijd gehad en zal doe vervangen moeten worden. Is jouw smartphone jonger dan twee jaar, dan is het altijd mogelijk om de batterij opnieuw te kalibreren. Dit doet men bij een iPhone door middel van de thuisknop en aan/uit-knop te gelijk ingedrukt te houden totdat het apple logo verschijnt. Mocht dit niet helpen dan zal alsnog de batterij vervangen moeten worden.

Kenmerken: 
-Telefoon valt bij 20%-40% al uit
-Na aansluiten van de telefoon gaat die gelijk aan en zit de batterij weer half vol
-De telefoon loopt snel leeg

Mijn smartphone leidt zijn eigen leven.

Leidt je smartphone zijn eigen leven. Lijkt het alsof er een spook op je telefoon bezig is. Dan is de kans groot dat de touchkabel van je scherm kapot is. In dit geval is het probleem op te lossen door je scherm te laten vervangen. Mocht je behuizing flink verbogen zijn dan kan het ook zo zijn dat de chip op het moederbord los zit. In dit geval kan de oplossing zitten in het rechtbuigen en verstevigen van de chip. Beide reparaties zijn klaar terwijl u wacht.