Batterij draagbare speaker vervangen
Batterij draagbare speaker vervangen

Ben jij in het bezit een bluetooth speaker? Bijvoorbeeld van een JBL, Harman Kardon, Ultimate Ears of andere bluetooth speaker en gaat de accu niet lang meer mee? Dan kan SD Repair misschien de oplossing bieden. Check via het contactformulier of de accu te vervangen is. Wanneer dit mogelijk is dan is dit is vaak goedkoper dan het kopen van een nieuwe speaker en verminderen we met z’n alle het elektronische afval. Goed voor de portemonnee en goed voor het milieu.

In onze webshop staan regelmatig Refurbished bluetooth Speakers, dat is ook een goed alternatief en daarmee help je tegen de strijd van e-wasting.

Ik wil graag de batterij van mijn bluetooth speaker laten vervangen. Hoe werkt dat?

Het is heel eenvoudig, vul het onderstaande contactformulier in. Vervolgens nemen wij binnen 24 uur contact met je op over de reparatiekosten en reparatieduur. Indien er akkoord word gegeven op de reparatiekosten mag de speaker in een van onze winkels afgegeven worden of mag de speaker opgestuurd worden. Ondertussen word er een betaallink gestuurd, zodra de betaling betaald is word de speaker gerepareerd opgestuurd.

Staat jouw model bluetooth speaker er niet bij dan ben je natuurlijk altijd vrij om contact met ons op te nemen.
Wij zijn geopend van 09.00 – 17.00 uur en onze werknemers staan je graag te woord om je verder te helpen.
Je kan ook op een van onze andere reparatie pagina’s kijken. Wil jij een reparatie voor een Bang & Olusfsen BeoPlay A1 klik dan hier, heb je een Harman Kardon Onyx Studio 2 klik dan hier.

Re-Factory is onze partner en heeft veel consumenten elektronica in de webshop naast draagbare bluetooth speakers kan je hier ook refurbished robotstofzuigers vinden of smartphones & tablets.
Via onze webshop is het eenvoudig om te kijken of een reparatie nog de moeite waard is voor je of dat je kiest voor een refurbished exemplaar. Een reparatie heeft natuurlijk de voorkeur om zo de co2 footprint te reduceren.

[contact-form-7 id=”10479″ title=”Ik wil de batterij van mijn speaker laten vervangen”]