Batterij Ultimate Ears Megaboom 2 vervangen

UE Megaboom 2

Is jouw UE Megaboom 2 speaker snel leeg en wil je hem meenemen op vakantie? Laat hem dan vervangen door SD Repair. Bij SD Repair vervangen wij namelijk de batterij van jou Megaboom 2 zodat weer de gehele dag muziek kan luisteren en dit voor slechts €59,50. Een nieuwe Megaboom kopen is toch zonde?

Ik wil graag de accu laten vervangen, hoe werkt dat?

Het is heel eenvoudig; Vul allereerst het onderstaande contact formulier in. Geef hierbij aan of je de speaker wilt af komen geven of dat de speaker opgestuurd word. Zodra wij de aanvraag ontvangen hebben nemen wij zo snel mogelijk contact met je op over de reparatietijd en beschikbaarheid.

Ik stuur mijn Ultimate Ears Megaboom 2 speaker op

Wanneer je kiest om jouw Megaboom 2 op te sturen, zijn de verzendkosten naar SD Repair voor de verzender. Zodra de speaker ontvangen is sturen wij een rekening van €59,50 voor de reparatiekosten. Wanneer deze ontvangen is word de batterij direct vervangen en de speaker terug gestuurd. Wij betalen de verzendkosten terug.

Ik wil de speaker graag afgeven

Woon je in de buurt van een onze winkels en wil je de speaker graag af komen geven? Geen probleem. Geef dit aan in het contact formulier en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op wanneer de speaker afgegeven kan worden en hoe lang de reparatie gaat duren.

Heb je een ander probleem met jouw Megaboom 2? Stel ons een vraag via het onderstaande afspraak formulier wie weet kunnen wij jou verder helpen.

[contact-form-7 id=”10466″ title=”Batterij vervangen Megaboom 2″]