Elektrische Fatbike Reparatie

Wij repareren diverse merken!

Step

Elektrische Fatbike Reparatie bij SD Repair

Welkom bij SD Repair! Wij zijn de go-to place voor reparatie van elektrische fatbike in Zaltbommel en omstreken!

Onze techneuten zijn experts in het repareren van allerlei soorten problemen, of het nu gaat om de motor, de remmen, het stuur of iets anders. Wij weten hoe belangrijk jouw elektrische fatbike voor je is en daarom doen wij ons best om het binnen 24 uur te repareren.

Elektrische step reparatie

Banden reparatie

Accu vervangen

Professioneel

Wat kost de reparatie van mijn elektrische fatbike?

De reparatiekosten zijn geheel afhankelijk van welke step kapot is. Reparatiekosten zullen dus verschillen per merk. Hieronder vind je een aantal indicatieprijzen. 

Onderdeel Prijs
Binnenband vervangen Op aanvraag
Buitenband vervangen Op aanvraag
Buiten & binnenband vervangen Op aanvraag
Accu vervangen Op aanvraag
Display vervangen Op aanvraag
Gashendel vervangen Op aanvraag

De bovenstaande reparatieprijzen kunnen per fatbike verschillen. Neem hiervoor contact met ons op.

Diverse reparaties aan elektrische fatbike

Wij bieden een diverse soorten services zoals het repareren van motorproblemen, het vervangen van remmen en remkabels, het oplossen van stuurproblemen, het oplossen van problemen met de accu.

Onze prijzen zijn betaalbaar en je zult nooit voor verrassingen komen te staan. Bij SD Repair geloven wij in kwaliteit en wij doen er alles aan om jouw elektrische fatbike er weer als nieuw uit te laten zien. Valt jouw elektrische fatbike toch niet te maken? Dan bieden wij ook nieuwe elektrische fatbikes aan in onze webshop!

OUXI elektrische fatbike reparatie

Heb jij een Denver elektrische fatbike die een reparatie nodig heeft? Maak dan nu een afspraak met ons! Wij zitten in Zaltbommel en zijn makkelijk te bereiken vanuit Den Bosch, Tiel, Gorinchem en andere omliggende steden. Bij SD Repair staan wij altijd voor jou klaar om jouw elektrische fatbike weer op de weg te krijgen! Nadat wij jouw elektrische fatbike gerepareerd hebben, kun je erop vertrouwen dat deze weer als nieuw is en klaar om te rijden.

Bij SD Repair zijn wij gepassioneerd over alles wat met elektrische fatbike te maken heeft en wij streven ernaar om onze klanten de best mogelijke service te bieden. Neem vandaag nog contact met ons op om een afspraak te maken voor een reparatie of onderhoudsbeurt van jouw elektrische fatbike!

Hoe veel kost het vervangen van een accu van een elektrische fatbike?

Dit is geheel afhankelijk van het merk elektrische fatbike en vermogen van de accu. Neem hiervoor contact met ons op om een op maat gemaakte offerte te ontvangen.

Welke merken elektrische fatbikes repareren jullie?

Wij repareren diverse merken zoals ouxi en andere merken. Benieuwd of wij jou kunnen helpen? Neem dan gerust contact met ons op via WhatsApp en ontvang dezelfde dag nog een reactie.

Mijn elektrische fatbike gaat niet meer aan, wat kan dit zijn?

Dit kan aan diverse dingen liggen. Het meest voorkomende probleem is de accu die niet meer werkt. Dit kunnen wij voor je vervangen.

Welke elektrische fatbikes reparaties voeren jullie uit?

Wij voeren diverse reparaties uit zoals het vervangen van moederborden, vervangen van motoren en vervangen van accu’s.

Partners

Onze Klanten & Partners

Reviews

Wat Onze Klanten Zeggen

Onze elektrische fatbike reparatie krijgt gemiddeld een 4,8 van onze klanten

Neem contact op

8 + 2 =

Winkel

Toepadweg 4A
5301 KA Zaltbommel

Openingstijden

M-V: 9:00 – 17:00
Z-Z: Gesloten