Elektrische fatbike 500W kopen

Step

Elektrische fatbike 500W kopen bij SD Repair

Wil je een fatbike 500W kopen voor de beste prijs? Bij SD Repair ben je altijd aan het juiste adres voor jouw fatbike. Wij hebben een breed assortiment aan fatbikemodellen waaronder 500Watt modellen. Bij ons vind je diverse modellen fatbikes. Wij begrijpen dat je niet kunt wachten om op pad te gaan met je nieuwe fatbike. Daarom zorgen we voor een snelle levering van je 500W fatbike. Heb je geen zin in het monteren van je fatbike? Geen probleem, wij bieden ook de optie om je fatbike gemonteerd te laten afleveren. Daarnaast kun je jouw fatbike ophalen bij een van onze winkel, zodat je meteen kunt genieten van je nieuwe fatbike.

Bij SD Repair kun je betalen via verschillende betalingsmethodes: Klarna in termijnen, iDEAL, Bancontact, Apple Pay, creditcard, PayPal. Als de fatbike toch niet in de smaak valt, heb je 30 dagen de tijd om je fatbike te retourneren.

Fatbike 500W kopen

Snelle levering

Gratis verzending

Vanuit Nederland

Fatbike 500W kopen

Heb je voor een 500Watt fatbike een rijbewijs nodig?

Voor een 500 Watt fatbike heb je momenteel geen rijbewijs nodig in Nederland. Je kan hier dus zonder rijbewijs mee de weg op in Nederland. Daarbij is het ook niet nodig om een verzekering af te sluiten. Wel is het verstandig om rekening te houden met je snelheid en het verkeer.

Fatbike 500W kopen? Deze Accessoires en onderdelen verkopen wij

Wil je accessoires voor je fatbike 500W kopen? Bij SD Repair ben je aan het juiste adres! Wij bieden een breed assortiment aan accessoires om jouw fatbike aan te passen en te verbeteren, van telefoonhouders tot extra accu’s. Ook voor reparaties ben je bij ons welkom. Wij hebben bijna alle onderdelen en accessoires op voorraad en ons team staat altijd klaar om je te helpen.

Fatbike service en garantie

Is jouw 500W fatbike kapot? Geen probleem! Bij SD Repair heb je een jaar garantie op je fatbike. Breng je fatbike langs bij een van onze showrooms en wij repareren deze gratis binnen de garantieperiode. We bieden ook een ophaalservice aan voor reparaties.

Fatbike proefrit maken?

Heb je interesse in het uitproberen van een van onze fatbikes 500W? En wil jij een fatbike 500W kopen? Kom langs bij ons in de winkel voor een gratis proefrit. In de showroom hebben we meerdere modellen klaarstaan om uit te proberen. Plan jouw proefrit vandaag nog en betaal makkelijk met alle betaalmethodes!

 

Onze elektrische step binnenband krijgt gemiddeld een 4,8 van onze klanten

Neem contact op

9 + 15 =

Winkel

Toepadweg 4A
5301 KA Zaltbommel

Openingstijden

M-V: 9:00 – 17:00
Z-Z: Gesloten