Huawei reparatie Zaltbommel

HUAWEI REPARATIE ZALTBOMMEL

Is het scherm of de achterkant van jouw Huawei kapot? Niet getreurd, SD Repair fixt hem zo snel mogelijk voor je! Wij vervangen het kapotte onderdeel razend snel. Zelf zo snel dat je er gewoon op kan wachten. Dit geldt voor de meeste reparaties. Neem tijdens het wachten gerust een lekker op je koffie, deze zal zelf nog warm zijn nadat de reparatie voltooid is. Huawei reparatie Zaltbommel laat je uitvoeren door SD Repair.

Huawei reparatie Zaltbommel

ORIGINEEL SCHERM VAN HUAWEI

Wij repareren jouw Huawei met originele onderdelen. Hierdoor bieden wij standaard 6 maanden garantie op de door ons uitgevoerde reparatie. Voor sommige reparaties bieden wij ook een goedkoper alternatief aan, dit geldt niet voor de Huawei.

€14,50 KORTING PER ONDERDEEL

Zijn er meerdere onderdelen die aan het toestel vervangen moeten worden? Wij hanteren namelijk €14,50 korting per extra te vervangen onderdeel. Voorbeeld; het scherm is kapot en de batterij loopt snel leeg laat die dan direct mee vervangen. Over de gehele reparatiekosten krijg je dan €14,50 korting. Wil je nog een extra onderdeel laten vervangen? Hier krijg je wederom €14,50 korting over. Het toestel hoeft namelijk maar eenmalig door ons opengemaakt worden. Zo proberen we jouw Huawei reparatie toch zo aantrekkelijk mogelijk te maken.

MEER INFORMATIE OVER DE HUAWEI REPARATIE

Wil je meer informatie over de Huawei reparatie die wij uit gaan voeren? Neem dan gerust contact met ons op, onze medewerkers staan klaar om al je vragen te beantwoorden. Uiteraard ben je ook van harte welkom om met je Huawei langs te komen in de winkel. Wij kunnen je dan direct helpen en eventuele vragen beantwoorden.

WELKE HUAWEI REPAREREN WIJ OA?

Huawei Pro series

Huawei Mate series

Heb je een andere Huawei? Neem dan even contact op!

Onze Huawei reparatie Zaltbommel krijgt gemiddeld een 4,9 van onze klanten