iPad reparatie Den Bosch

iPad scherm reparatie Den Bosch
iPad reparatie Den Bosch

iPad reparatie Den Bosch

Heeft jouw iPad een mooie val gemaakt en is het scherm nu gebarsten? Niet getreurd, SD Repair helpt je graag zo snel mogelijk verder. Wij hebben de meeste iPad onderdelen op voorraad zodat wij de reparatie de zelfde dag nog uit kunnen voeren. Je kan van  te voren bellen voor een afspraak of je kan gewoon langskomen in de winkel. Een afspraak is bij ons niet nodig, je word direct geholpen. SD Repair, de beste iPad scherm reparatie den Bosh

Reparatie binnen 2 uur

Er zijn bedrijven die een iPad reparatie uitvoeren terwijl je erop kan wachten. Helaas doen wij dit niet om de kwaliteit te kunnen waarborgen. Bij ons duurt een reparatie zo’n 2 uur zodat wij er zeker van kunnen zij  dat de nieuwe glasplaat goed op de iPad ge-sealed is en onze kwaliteit kunnen waarborgen.

6 maanden garantie

SD Repair biedt standaard 6 maanden garantie op alle uitgevoerde iPad scherm reparaties. Wij gebruiken uitsluitend originele onderdelen tijdens de reparatie. Mocht je toch vragen hebben, dan is het altijd mogelijk om contact op te nemen met een van onze vestigingen.

iPhone, Samsung of Huawei reparatie

Heb je een iPhone, Samsung of Huawei? Wij repareren ook deze toestellen. Klik hieronder op het logo van het toestel dat je graag zou willen maken.

iPad reparatie den BoschiPad scherm reparatie Den BoschiPad reparatie Den Bosch

Gratis parkeren voor de deur

Wil jij een iPad ter reparatie af komen geven bij SD Repair? Bij SD Repair is het mogelijk om gratis te parkeren voor de deur. Er zijn genoeg parkeergelegenheid voor iedereen. Kom je vanaf de A2? SD Repair is op een minuut gelegen van de A2. Plan hieronder je reis naar SD Repair in Zaltbommel