iPad verkopen

iPad verkopen aan SD Repair

Heb je onlangs een nieuwe iPad gekocht en een ligt de oude iPad nog in de kast? Zonde natuurlijk! Deze iPad kan goed door iemand anders gebruikt worden. Hierom stimuleren wij het om je iPad een tweede leven te geven. Echter snappen wij heel goed dat je geen zin hebt om je telefoon op bijvoorbeeld marktplaats of 2dehands.nl te verkopen. Het gedoe met afspraken maken en vreemde mensen in huis. Om die reden kan je ook eenvoudig de zelfde dag nog je iPad verkopen aan SD Repair.

Direct cash voor je iPad

Bij SD Repair krijg je direct cash voor je iPad. Dit betekend dat wij in de winkel direct een bod uit kunnen brengen op basis van de onderstaande gegevens. Uiteraard mag je ons altijd bellen of mailen zodat we kunnen bespreken wat de mogelijkheden zijn.

Wat krijg ik voor het verkopen van mij iPad?

De waarde van de iPad hang af van verschillende factoren. Zo speelt het model een grote rol, tevens als de cosmetische staat van het product. Om een indicatie te krijgen van wat nu jouw iPad waard is kan je eenvoudig hieronder op 123verkopen.nl bepalen wat de waarde nog is. Wij hanteren in de winkel exact de zelfde prijzen.

Wil jij graag een iPhone verkopen? Of heb je misschien nog een smartwatch om te verkopen?

[iframe src=”https://www.123verkopen.nl” height=”1000″ width=”100%” scrolling=”yes”]