Geld voor je iPad

iPad verkopen?

Kom langs bij SD Repair om direct je iPad te verkopen en krijg hier direct geld voor!

 

iPad verkopen
iPad verkopen

About

iPad verkopen aan SD Repair

Heb je onlangs een nieuwe iPad gekocht en een ligt de oude iPad nog in de kast? Zonde natuurlijk! Deze iPad kan goed door iemand anders gebruikt worden. Hierom stimuleren wij het om je iPad een tweede leven te geven. Echter snappen wij heel goed dat je geen zin hebt om je telefoon op bijvoorbeeld marktplaats of 2dehands.nl te verkopen. Het gedoe met afspraken maken en vreemde mensen in huis. Om die reden kan je ook eenvoudig dezelfde dag nog je iPad verkopen aan SD Repair. Let op! Wij kopen alleen iPads die uit 2017 komen of nieuwer zijn!

Hoe

Hoe werkt het?

Kom langs in de winkel 

Kom langs in de winkel tijden de openingstijden om jouw iPad aan ons te laten zien. 

Wij checken de iPad op diverse punten

Wij checken de iPad op diverse punten. Zo checken wij diverse functies, waaronder de status van de accu, cosmetische staat en iCloud locking. 

Wij doen jou een bod

Na het testen geven wij jou een bod. Vervolgens is aan jou de keus om hier mee akkoord te gaan en jouw iPad een tweede leven te geven. 

Ons

Over SD Repair

SD Repair is gespecialiseerd in laptop, tablet en smartphone reparaties. Naast het uitvoeren van reparaties verkopen wij ook refurbished laptops, tablets en smartphones. Daarbij kan je bij ons ook langskomen voor accessoires zoals hoesjes, screenprotectors en oplaadkabels.

 

Onze iPad inkoop krijgt gemiddeld een 4,8 van onze klanten