iPhone 7


iphone7-color
De iPhone 7 is de nieuwste iPhone uitgebracht door Apple. Het model is vergelijkbaar met de iPhone 6S, de voorganger van de iPhone 7. De iPhone 7 is uitgebracht in vijf verschillende kleuren. Roze goud, goud, zilver, grijs en nieuw in deze collectie de kleur zwart. Ook de iPhone 7 kan wel eens op de grond vallen waardoor je scherm breekt. Gelukkig heeft SD Repair deze schermen momenteel op voorraad en kunnen wij snel en professioneel het scherm van uw iPhone 7 vervangen.

iPhone 7 schermreparatie

SD Repair vervangt sinds kort ook iPhone 7 schermen zodat jij niet met een kapotte telefoon rond hoeft te lopen. Wij doen dit met originele schermen en in de meeste gevallen kunt u wachten op de reparatie. Wil u uw iPhone 7 laten repareren bij SD Repair? Neem dan van te voren even contact met ons op i.v.m onze voorraad. In de meeste gevallen kunt u de zelfde dag gelijk terecht. Opzoek naar de reparatieprijzen voor de iPhone 6s? Klik dan hier!

De onderstaande prijzen zijn inclusief reparatiekosten en btw, per extra te repareren onderdeel aan het zelfde toestel krijgt u €14,50 korting.
iPhone 7 Reparatieprijs Reparatieduur
Scherm  vervangen (origineel)
cracked-screen
€159,50 20 min.
Batterij vervangen €59,50 15 min.
Oplaadpunt vervangen €59,50 20 min.
Camera vervangen €59,50 20 min.
Microfoon vervangen €59,50 20 min.
Behuizing vervangen €164,50 (op bestelling) 30 min

Neem contact op