iPhone 8

De iPhone 8 werd tegelijkertijd met de iPhone 8 Plus en de iPhone X uitgebracht, en is de opvolger van de iPhone 7. Het is de eerste iPhone waarbij je het toestel draadloos kan opladen. Deze telefoon is verkrijgbaar in drie kleuren; goud, zilver en space-gray. Er zijn ook twee verschillende geheugenopties beschikbaar, het toestel is te krijgen met 64GB of 256GB. De iPhone 8 heeft wat kleine verbeteringen ten opzichte van zijn voorganger. De camera heeft een update gekregen, en de achterkant van het toestel is nu van glas, wat draadloos opladen mogelijk maakt. Daarnaast is er een nieuwe processor ontwikkeld voor de nieuwe iPhones, de A11 Bionic chip.

 
iPhone 8 schermreparatie

Bij SD Repair kunt u uw iPhone 8 meteen laten repareren. Wij repareren uw toestel met een origineel scherm op professionele wijze. Wil u uw iPhone 8 laten repareren bij SD Repair? Kom dan gerust langs, in de meeste gevallen kunt u de zelfde dag bij ons terecht. Mocht je vragen hebben over de reparatie? Dan kan je altijd contact met ons opnemen.

De onderstaande prijzen zijn inclusief reparatiekosten en btw, per extra te repareren onderdeel aan het zelfde toestel krijgt u €14,50 korting.
iPhone 8 Prijs Reparatieduur
Scherm voorkant vervangen (origineel)
cracked-screen
€249,50  15 min.

 

Neem contact op