iPhone batterij vervangen Zaltbommel

Loopt de batterij van je iPhone snel leeg? Vooral wanneer het wat kouder weer is? Dan is deze waarschijnlijk aan vervanging toe. De professionals van SD Repair helpen je graag met het vervangen van de batterij van je iPhone of andere smartphone.

iPhone batterij vervangen in Zaltbommel

iPhone batterij vervangenLoopt de batterij van je iPhone snel leeg? Laat hem dan snel vervangen door SD Repair. Wij vervangen namelijk alle batterijen van alle iPhones. Of het nu gaat om een van de oudste modellen de iPhone 5 of een van de nieuwste modellen, de iPhone 12. Het is bij ons niet nodig een afspraak te maken voordat een reparatie. Je kan bij ons gewoon binnen komen lopen, onze reparateurs helpen je direct verder. Wij vervangen de batterij van jouw iPhone al vanaf €39,50 inclusief standaard 6 maanden garantie op de uitgevoerde reparatie. iPhone batterij vervangen in Zaltbommel laat je doen door SD Repair.

 

Batterij kan een grote frustratie zijn

Een van de grootste frustraties van eigenaars van een iPhone is als de batterij snel leeg raakt. Het kan lastig zijn om de hele dag onderweg te zijn zonder de zekerheid dat je telefoon opgeladen zal blijven. Gelukkig biedt een iPhone batterij vervangen een oplossing voor dit probleem.

PROFESSIONEEL EN BETROUWBAAR batterij vervangen

SD Repair is een gerenommeerde smartphone reparateur in de omgeving Zaltbommel. Bij helpen klanten uit de gehele omgeving zoals Culemborg, Kerkdriel, Tiel, Geldermalsen, Leerdam en Gorinchem. Wil jij graag de batterij van jouw iPhone laten vervangen? Laat dan je iPhone batterij vervangen door SD Repair in Zaltbommel.

WIJ REPAREREN OOK ANDERE MERKEN

Naast het vervangen van de batterij van de iPhone vervangen wij ook de batterij van andere merken. Wij repareren ook de merken Huawei en Samsung. Wil je de reparatieprijs van het vervangen van jouw smartphone weten? Neem dan gerust even contact met een van onze reparateurs op.

Wij vervangen de batterij van onder andere de volgende iPhone modellen

iPhone X batterij reparatie
iPhone 8 Plus batterij reparatie
iPhone 8 batterij reparatie
iPhone 7 Plus batterij reparatie
iPhone 7 batterij reparatie
iPhone 6S Plus batterij reparatie
iPhone 6S batterij reparatie
iPhone 6 Plus batterij reparatie
iPhone 6 batterij reparatie
iPhone SE batterij reparatie
iPhone 5S batterij reparatie
iPhone 5C batterij reparatie
iPhone 5 batterij reparatie

Is je iPhone batterij snel leeg en ben je op zoek naar een oplossing? Bij phonerepairservice Zaltbommel bieden we professionele iPhone batterij vervangen aan. Onze technici zijn gespecialiseerd in het vervangen van de batterijen van diverse iPhone modellen. Dankzij onze snelle service en betaalbare prijzen kun jij weer genieten van een volle batterij.

Waarom een nieuwe batterij?

Een van de grootste frustraties van eigenaars van een iPhone is als de batterij snel leeg raakt. Het kan lastig zijn om de hele dag onderweg te zijn zonder de zekerheid dat je telefoon opgeladen zal blijven. Met een nieuwe batterij zorg je ervoor dat je telefoon langer meegaat tussen opladingen. Dit betekent dat je de hele dag onderweg kunt zijn zonder je zorgen te hoeven maken dat je telefoon uitvalt. Bovendien kan een nieuwe batterij ook helpen om de prestaties van je telefoon te verbeteren.

Hoe weet ik of ik een nieuwe batterij nodig heb?

Er zijn een aantal tekenen waaraan je kunt zien dat je iPhone batterij vervangen moet worden. Als je merkt dat je telefoon sneller leeg raakt dan normaal, of als je telefoon warm wordt tijdens het opladen, dan is het waarschijnlijk tijd voor een nieuwe batterij.

Onze service

Onze technici zijn gekwalificeerd en gebruiken alleen originele onderdelen voor de reparaties. Wij garanderen je dat je telefoon na de reparatie weer zo goed als nieuw is. Onze technici zullen ook de rest van je telefoon inspecteren om te zorgen dat alles naar behoren werkt voordat we de reparatie voltooien. Dit geeft je de geruststelling dat je telefoon in topconditie is voordat je hem weer meeneemt. Zelf je batterij vervangen? Wij raden het aan om te kijken op iFixit. Let er wel op dat het vervangen van een batterij niet zonder risco is. 

Contact

Als je op zoek bent naar een snelle en betaalbare oplossing voor je snel leeg rakende batterij, neem dan gerust contact met ons op. Wij zorgen dat je weer vol vertrouwen de deur uit kunt met een volle batterij.

Onze iPhone batterij vervang service krijgt gemiddeld een 4,8 van onze klanten

 

Wanneer moet de batterij worden vervangen van mijn iPhone?

De batterij van een iPhone hoeft pas echt vervangen te worden wanneer deze bol staat en een gevaar gaat vormen voor jezelf. Uiteraard kan het ook zijn dat de batterij snel leeg loopt. Dan is het advies de batterij ook te vervangen.

Hoe veel kost het vervangen van een iPhone batterij?

Bij SD Repair verschilt dit per model. Zo zal het vervangen van een batterij van een nieuwe model duurder zijn dan een ouder model. Het vervangen van een iPhone batterij kost minimaal €39,50.

Wanneer de batterij van iPhone vervangen?

Het is verstandig om een iPhone batterij te vervangen wanneer deze onder de 85% capaciteit zit en meer dan 500 keer opgeladen is. Je zal dan namelijk ook merken dat de iPhone snel leeg loopt en niet meer betrouwbaar is.

Bij welk percentage moet ik de batterij van mijn iPhone vervangen?

Wij raden aan om de batterij van je iPhone te vervangen bij een percentage van onder de 85%. Op dit moment ga je namelijk goed merken dat de iPhone niet lang meer mee gaat en onbetrouwbaar wordt.

Hoe veel cycli mijn batterij vervangen?

Wij adviseren om een batterij die meer dan 500 keer opgeladen is te vervangen. Bij meer dan 500 keer opladen betekend dit dat de batterij onbetrouwbaar wordt.