iPhone batterij vervangen Zaltbommel

iPhone batterij vervangen in Zaltbommel
iPhone batterij vervangen Zaltbommel

iPhone batterij vervangen Zaltbommel

Loopt de batterij van je iPhone snel leeg? Laat hem dan snel vervangen door SD Repair. Wij vervangen namelijk alle batterijen van alle iPhones. Of het nu gaat om een van de oudste modellen de iPhone 5 of een van de nieuwste modellen de iPhone 8. Het is bij ons niet nodig een afspraak te maken alvorens een reparatie. Je kan bij ons gewoon binnen komen lopen, onze reparateurs helpen je direct verder. Wij vervangen de batterij van jouw iPhone al vanaf €39,50 inclusief standaard 6 maanden garantie op de uitgevoerde reparatie. iPhone batterij vervangen in Zaltbommel laat je doen door SD Repair.

Wij vervangen de batterij van de volgende iPhone modellen
PROFESSIONEEL EN BETROUWBAAR

SD Repair is een gerenommeerde smartphone reparateur in de omgeving Zaltbommel. Bij helpen klanten uit de gehele omgeving zoals Culemborg, Kerkdriel, Tiel, Geldermalsen, Leerdam en Gorinchem. Wil jij graag de batterij van jouw iPhone laten vervangen? Laat dit dan doen door SD Repair in Zaltbommel.

WIJ REPAREREN OOK ANDERE MERKEN

Naast het vervangen van de batterij van de iPhone vervangen wij ook de batterij van andere merken. Wij repareren ook de merken Huawei en Samsung. Wil je de reparatieprijs voor het vervangen van jouw smartphone weten? Neem dan gerust even contact met een van onze reparateurs op.