iPhone reparatie Ammerzoden

IPHONE REPARATIE AMMERZODEN
iPhone reparatie Ammerzoden

iPhone reparatie Ammerzoden

Heb je een kapotte iPhone en ben je opzoek naar een reparateur in Ammerzoden? Breng dan een bezoek aan SD Repair. Wij repareren namelijk alle iPhone modellen. Of je nu een iPhone 5, iPhone 6S, iPhone 7 of iPhone 8 hebt. Bij SD Repair is het niet nodig om een afspraak te maken. Kom direct langs, wij helpen je graag verder.

REPARATIE TERWIJL JE WACHT

Bij SD Repair voeren wij de meeste reparaties direct uit. Dit betekend dat je op de reparatie kan wachten onder het genot van een lekkere kop koffie. Vaak duurt een reparatie slechts 15 minuten. Ben je benieuwd naar hoe lang de reparatie van jouw smartphone duurt? Neem dan even contact op met een van onze vestigingen.

PROFESSIONEEL EN BETROUWBAAR

Met meer dan 9 jaar ervaring op het gebied van iPhone reparaties is SD Repair een professionele en betrouwbare partij. Wij gebruiken voor onze reparaties uitsluitend originele onderdelen. Voor sommige iPhone modellen gebruiken wij ook kopie onderdelen.

€14,50 korting per extra onderdeel

Is het scherm van jouw iPhone kapot en loopt de batterij ook snel leeg? Laat dan beide onderdelen direct vervangen. Je krijgt namelijk €14,50 korting op ieder extra onderdeel dat wij vervangen. Β Dit geldt voor ieder extra onderdeel. Laat je twee extra onderdelen vervangen? Dan krijg je €29 korting op de totale reparatieprijs.