IPHONE REPARATIE BREDA
iPhone reparatie Breda
iPhone reparatie Breda

Of je nu een kapotte iPhone X, iPhone 8, iPhone 7, iPhone 6S of iPhone 6 hebt. Bij SD Repair fixen wij het terwijl je rustig wacht! De meeste onderdelen hebben wij op voorraad zodat wij iedere reparatie binnen 20 minuten uit kunnen voeren. Bij SD Repair ben je voor een iPhone reparatie Breda op het juiste adres.

Heb je een vraag over een reparatie? Neem dan even contact met ons op. Wij helpen je graag verder!

iPad scherm reparatie BredaHuawei scherm reparatie in Breda

IPHONE SCHERM REPARATIE BREDA WAAR IS DAT?

SD Repair is gelegen in de binnenstad van Breda op zo’n 150 meter loopafstand van de Concordia parkeergarage. Het exacte adres is de Bleekstraat nummer 1.

Plan nu de route en laat jouw iPhone scherm vervangen door SD Repair Breda!

ONZE REPARATIEPRIJZEN MET 6 MAANDEN GARANTIE!

Hieronder staan de meeste populaire iPhone reparaties die uitgevoerd worden door SD Repair. Staat jouw iPhone er niet bij? Klik dan hier om de gehele overzichtspagina te bekijken.

iPhone X reparatie

iPhone 8 reparatie

iPhone 7 reparatie

iPhone 6S reparatie

iPhone 6 reparatie

iPhone SE reparatie

WIJ BETALEN JOUW PARKEERKAART!

Parkeer jij de auto in de Concordia parkeergarage? Wij vergoeden dan de parkeerkosten tot maximaal 1 uur. Laat tijdens het betalen de parkeerkaart aan een van onze collega’s zien en krijg direct 1 uur parkeerkosten vergoed op de uitgevoerde reparatie. Dit geldt enkel alleen op uitgevoerde reparaties en word maar eenmalig op een reparatie toegepast.

HOOGSTE KWALITEIT GARANTIE

Bij SD Repair gebruiken wij standaard hoge kwaliteit onderdelen. Voor sommige reparaties zijn ook goedkopere alternatieven mogelijk. Vraag hierover bij een van onze medewerkers. Het maakt niet uit voor welke kwaliteit je kiest, er zit standaard 6 maanden garantie op alle door ons uitgevoerde reparaties. Wil je meer informatie over de verschillende kwaliteiten? Klik dan hier!

Staat de reparatie waar je naar opzoek bent niet gespecificeerd op de website? Neem dan contact met ons op.