iPhone reparatie Den Bosch

iPhone scherm reparatie Den Bosch
iPhone reparatie Den Bosch

iPhone reparatie Den Bosch

Is jouw Smart Device kapot en ben je opzoek naar een betrouwbare reparatieservice? Dan bent je bij SD Repair op het juiste adres. Wij zitten gevestigd langs de A2 en eenvoudig te bereiken vanuit Den Bosch. SD Repair repareert binnen 15 minuten terwijl je rustig wacht en geniet van een kop koffie. Opzoek naar accessoires voor jouw telefoon? Dan ben je bij SD Repair ook op het juiste adres voor als uw Smart Device accessoires. SD Repair, de beste iPhone scherm reparatie Den Bosch.

Reparatietijd iPhone reparatie

Voor de meeste iPhone modellen hebben onderdelen op voorraad, hierdoor kunnen wij de meeste reparaties dezelfde dag nog kunnen uitvoeren. De reparatietijden staan vermeld bij de prijzen, zodat je precies weet waar je aan toe bent. Tijdens de reparatie kan gewacht en meegekeken worden. Eventueel kan er genoten worden van een kopje koffie. Voor de de reparatie van jouw iPhone ben je bij SD Repair op het juiste adres.

iPhone reparatie terwijl je wacht

SD Repair voert de meeste reparaties uit terwijl je er op wacht. Je hoeft dus maar even zonder te zitten. Hoe wel dit ook niet helemaal waar is, tijdens het wachten kan er gebruik gemaakt worden van een van de iPads en wifi. Online blijf je dus altijd.

Reparatieprijzen iPhone

Klik op een iPhone model om de reparatieprijzen te bekijken. Alle prijzen zijn inclusief btw en reparatiekosten. Moeten er meerdere onderdelen aan een toestel vervangen worden dan hanteren wij een korting van €14,50 per extra onderdeel. Na de reparatie kan contant of met pin betaald worden. Uiteraard word er een factuur gemaakt voor de boekhouding en eventuele garantie.

Plan hieronder jouw reis naar SD Repair in Zaltbommel

Smartphone & tablet reparatie

Heb je geen iPhone maar zou je toch graag je smartphone willen laten repareren? Klik dan hier. Wij repareren ook de merken Samsung Huawei! Heb je een kapotte tablet? Klik dan hier wij helpen je graag verder.