iPhone reparatie Den Bosch: Betrouwbaar en professioneel!

Wij houden jou online!

Reparatie

Kapotte iPhone? Kom langs

Is jouw Smart Device kapot en ben je op zoek naar een betrouwbare reparatieservice? Dan bent je bij SD Repair op het juiste adres. De iPhone reparateur Den Bosch. Wij zitten gevestigd langs de A2 en eenvoudig te bereiken vanuit Den Bosch. SD Repair repareert binnen 15 minuten terwijl je rustig wacht en geniet van een kop koffie.

Professionele Reparatie

Haal & Breng-service

Originele onderdelen

Reparatie & Onderhoud

Refurbished Smartphones

 

Smartphone accessoires & meer in Den Bosch

Op zoek naar accessoires voor jouw telefoon? Dan ben je bij SD Repair ook op het juiste adres voor als uw Smart Device accessoires. SD Repair, de beste iPhone scherm reparatie Den Bosch.

Reparatietijd iPhone reparatie den Bosch

Voor de meeste iPhone modellen hebben onderdelen op voorraad, hierdoor kunnen wij de meeste reparaties dezelfde dag nog kunnen uitvoeren. De reparatietijden staan vermeld bij de prijzen, zodat je precies weet waar je aan toe bent. Tijdens de reparatie kan gewacht en meegekeken worden. Eventueel kan er genoten worden van een kopje koffie. Voor de reparatie van jouw iPhone ben je bij SD Repair op het juiste adres.

iPhone reparatie terwijl je wacht

SD Repair voert de meeste reparaties uit terwijl je er op wacht. Je hoeft dus maar even zonder te zitten. Hoe wel dit ook niet helemaal waar is, tijdens het wachten kan er gebruik gemaakt worden van een van de iPads en wifi. Online blijf je dus altijd.

Reparatieprijzen iPhone reparatie Den Bosch

Klik op een iPhone model om de reparatieprijzen te bekijken. Alle prijzen zijn inclusief btw en reparatiekosten. Moeten er meerdere onderdelen aan een toestel vervangen worden dan hanteren wij een korting van €14,50 per extra onderdeel. Na de reparatie kan contant of met pin betaald worden. Uiteraard wordt er een factuur gemaakt voor de boekhouding en eventuele garantie.

Plan hieronder jouw reis naar SD Repair in Zaltbommel

Smartphone, tablet en laptop reparatie

Heb je geen iPhone, maar zou je toch graag je smartphone willen laten repareren? Klik dan hier. Wij repareren ook de merken Samsung Huawei! Heb je een kapotte tablet? Klik dan hier wij helpen je graag verder.

De beste smartphone reparateur den Bosch

SD Repair is gevestigd in Zaltbommel en eenvoudig te bereiken vanuit Den Bosch. Wij zijn de smartphone reparateur den Bosch en omgeving.

iPhone reparateur den Bosch

Op zoek naar een iPhone reparateur den Bosch? Kom dan langs in Zaltbommel. Gratis parkeren en reparatie terwijl je rustig wacht met een lekkere kop koffie.

 

Zelf je iPhone repareren?

Ga dan naar iFixit, hier staat diverse reparatie manuals die je kunnen helpen om jouw iPhone of iPad te repareren. Let wel op, een reparatie is vaak lastiger dan je denkt en duurt tevens ook langer dan dat je denkt!

Partners

Onze Zakelijke Klanten & Partners

Reviews

Wat Onze Klanten Zeggen

Onze iPhone reparatie in Den Bosch krijgt gemiddeld een 4,8 van onze klanten
v

Zakelijke Contact

11 + 1 =

Winkel

Toepadweg 4A
5301 KA Zaltbommel

Openingstijden

M-V: 9:00 – 17:00
Z-Z: Gesloten