iPhone reparatie Gorinchem

IPHONE REPARATIE GORINCHEM
iPhone reparatie Gorinchem

iPhone reparatie Gorinchem

Heb je een kapotte iPhone 6, iPhone 7 of een ander model? Kom dan langs bij SD Repair. Wij staan klaar om jouw iPhone te repareren terwijl je rustig wacht! Ben je benieuwd naar wat de reparatie van jouw iPhone gaat kosten? Klik dan hier voor het overzicht. Wij repareren alleen met originele onderdelen tenzij dit anders staat aan gegevens. Zo bieden wij voor sommige iPhone reparaties ook goedkopere alternatieven aan. Vraag onze medewerkers voor meer informatie. Op allen reparaties die wij uitvoeren zit standaard 6 maanden garantie.

EENVOUDIG TE BEREIKEN

SD Repair ligt slechts op een rijafstand van 20 minuten. Vertrek nu, een afspraak is namelijk niet nodig. Tevens hebben wij bijna alle onderdelen op voorraad zodat jij direct bij ons terecht kan. Toch nog vragen? Neem dan snel contact met ons op. Wij beantwoorden namelijk graag al jouw vragen! Kom nu naar SD Repair voor de iPhone reparatie Gorinchem.

€14,50 OP DE IPHONE REPARATIE

Wil je meerdere onderdelen laten vervangen aan je iPhone? Doe dat dan direct wanneer we bezig zijn. Wanneer er een extra onderdeel aan jouw iPhone vervangen moet worden hanteren wij namelijk een korting van €14,50 per extra onderdeel. Is het scherm bijvoorbeeld kapot en loopt de batterij ook snel leeg? Vraag dan onze medewerkers on ook gelijk de batterij te vervangen. Je krijgt namelijk dan €14,5o korting van ons. De iPhone hoeft ten slotte maar eenmaal open.

REPARATIE BINNEN 30 MINUTEN

Wij voeren de meeste reparaties uit binnen maar liefst 30 minuten. Dit betekend dat je op de meeste reparaties kan wachten. Tijdens het wachten kan er genoten worden van een lekkere kop koffie en kan er gebruik gemaakt worden van een van de iPads.

PLAN HIERONDER DE ROUTE NAAR SD REPAIR

HUAWEI, IPAD EN SAMSUNG REPARATIE

Wij repareren niet alleen iPhones. Heb je een kapotte iPad, Samsung of Huawei? Wij helpen je graag hiermee verder.