iPhone reparatie Leerdam: Klaar terwijl je wacht!

Is je iPhone kapot en ben je op zoek naar een reparateur? Lees dan snel verder over de iPhone reparatie Leerdam.

IPHONE REPARATIE LEERDAM

Kapotte iPhone? Kom dan snel lang bij SD Repair in Zaltbommel. SD Repair repareert jouw iPhone terwijl je er rustig op wacht onder het genot van een kop koffie. Of je nu een iPhone 5S, iPhone SE, iPhone 6, iPhone 6S, iPhone 7, iPhone 8 of iPhone X hebt. Wij repareren alle toestellen terwijl je er op wacht.

iphone reparatie Leerdam

Snelle iPhone reparatie terwijl je wacht

Is het scherm van jouw iPhone kapot en loopt de batterij ook snel leeg? Laat beide onderdelen dan te gelijk vervangen. Het toestel hoeft, maar eenmalig open, dus hanteren wij een korting van €14,50 korting per extra onderdeel. Deze korting geldt door elk extra te vervangen onderdeel aan hetzelfde toestel.

PLAN JE ROUTE NAAR SD REPAIR

GERENOMMEERDE IPHONE REPARATEUR

SD Repair is met 9 jaar ervaring de specialist in de reparatie van iPhones en andere smartphones. SD Repair heeft klanten uit de hele omgeving zoals Gorinchem, Tiel, Kerkdriel, Rosmalen, Den Bosch en andere omliggende plaatsen.

ANDERE MERKEN smartphones

iPhone reparaties zijn niet de enige reparaties die wij uitvoeren. Wij repareren ook iPads, Samsung smartphones, Huawei smartphones en laptops. Benieuwd wat de reparatie van jouw smartphone gaat kosten? Neem dan even contact met een van onze filialen op. Onze professionele reparateurs helpen je graag verder.

Onze iPhone reparatie in Leerdam krijgt gemiddeld een 4,8 van onze klanten
v