Heeft u een iPhone met een kapot scherm, of loopt de batterij van uw iPhone snel leeg? Maak dan vandaag nog een afspraak bij SD Repair in Zaltbommel. Wij repareren namelijk uw iPhone terwijl u wacht onder het genot van een lekkere kop koffie.

 

Maak een afspraak of kom langs

Bij SD Repair is het mogelijk om met of zonder afspraak langs te komen voor uw iPhone reparatie. Wanneer u online een afspraak maakt reserveren wij de door u gekozen tijdsbestek zodat wij u direct kunnen helpen. Gemaakte afspraken gaan dus altijd voor op klanten die gewoon binnen komen lopen. Wilt u een afspraak inplannen? Klik dan op de onderstaande knop. Zodra de afspraak goed gekeurd is ontvang u nog een bevestiging via de mail en sms van ons.

Maak een afspraak

 

Gerenommeerde reparateur

SD Repair is een gerenommeerde bedrijf gevestigd in Zaltbommel. Er zijn vele smartphone reparatie bedrijven in de omgeving Zaltbommel. Dat weten wij als geen ander. Echter is niet iedere repair shop het zelfde. Kiest u voor SD Repair dan bent u gegarandeerd van de hoogste kwaliteit reparaties, uitmuntende klantvriendelijkheid en professionaliteit op alle vlakken.

iPhone reparatie ZaltbommeliPhone reparatie ZaltbommeliPhone reparatie Zaltbommel