iPhone reparatie Zaltbommel

iPhone reparatie Zaltbommel

iPhone reparatie Zaltbommel nodig? Dan ben je bij SD Repair aan het juiste adres. Wij zitten op het industrie terrein de Ooijk aan de Toepadweg 4A in Zaltbommel. Bij ons is het gratis parkeren voor de deur dus geen gedoe met extra parkeerkosten zoals in de binnenstad.
SD Repair is een gerenommeerde bedrijf gevestigd in Zaltbommel. Er zijn vele smartphone reparatie bedrijven in de omgeving Zaltbommel. Dat weten wij als geen ander. Echter is niet iedere repair shop het zelfde. Kiest u voor SD Repair dan bent u gegarandeerd van de hoogste kwaliteit reparaties, uitmuntende service en professionaliteit op alle vlakken.

 

Service & Garantie voor jouw iPhone reparatie

Een iPhone reparatie kan veel geld gaan kosten. Wij beseffen dat je voor dat geld ook een goede service mag verwachten en bij SD Repair Zaltbommel kan je deze ook verwachten. Naast een duidelijke en eerlijke analyse over de klacht van de iPhone geven wij ook een eerlijk advies. Soms is een iPhone reparatie niet meer de moeite waard en kan je beter een refurbished iPhone kopen.

Daarnaast hanteren wij het No Cure No Pay principe. Dat wil zeggen dat als wij het toestel na onze analyse toch niet kunnen maken betaal je ook geen reparatie of onderzoekskosten. Wil je dat wij de iPhone onderzoeken dan uiteraard wel.

Blijkt vooraf of  tijdens de iPhone reparatie dat er meerdere onderdelen vervangen moeten worden, dan overleggen wij dat altijd met de klant. Daarnaast hanteren wij €14,50 korting op het 2e onderdeel dat vervangen moet worden.

De garantie is ook niet geheel onbelangrijk. Het is namelijk zo dat wanneer wij een reparatie doen dat de fabrieksgarantie bij Apple komt te vervallen. Wij geven daarom zelf 12 maanden garantie op de uitgevoerde reparatie. Uiteraard zit valt val-/stoot en/of waterschade niet onder die garantie.

 

Voor een iPhone reparatie maak je een afspraak.

Heb jij een iPhone reparatie nodig maak dan online een afspraak via de website. Als je op deze link klinkt kom je direct op de pagina om je afspraak te maken. Wij reserveren op dat moment 30 minuten voor je en in die 30 minuten nemen wij de tijd voor jouw reparatie. In 9,9 van de 10 gevallen is jouw iPhone reparatie dus binnen 30 minuten klaar.

 

iPhone reparatie ZaltbommeliPhone reparatie ZaltbommeliPhone reparatie Zaltbommel