iPhone scherm reparatie Zaltbommel

[vc_row][vc_column][vc_column_text]

U bent gelukkig niet de enige met een kapot of gebarsten iPhone scherm. Dagelijks repareert SD Repair Zaltbommel tientallen kapotte iPhone schermen en is met 10 jaar ervaring de beste iPhone reparateur in uw omgeving. SD Repair staat bekend zijn uitermate vriendelijke klanten service, kennis en kwaliteit van repareren. Wij bieden daarom standaard 180 dagen garantie op de door ons uitgevoerde reparatie. Mocht er buiten de normale garantie toch nog iets zijn met het vervangende onderdeel, kom dan gerust langs en gaan we samen opzoek naar een gepaste oplossing. 

 

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

Langskomen? Maak een afspraak

U mag  bij ons altijd binnen komen lopen voor vragen of om een reparatie aan te bieden. Houdt er wel rekening mee dat gemaakte afspraken altijd voor gaan. Om er zeker van te zijn dat wij u direct kunnen helpen kunt u via de onderstaande link eenvoudig een reparatie afspraak maken. Kies zelf een  datum en tijdstip uit. Zodra wij de afspraak definitief bevestigen ontvangt u een sms en email bericht. 

 

[maxbutton id=”2″ ]

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

Zelfde dag iPhone scherm reparatie

Wij weten als geen ander dat u niet zonder smartphone kan. Daarom zorgen wij er voor dat de meeste iPhone schermen op voorraad zijn zodat wij de zelfde dag nog de scherm reparatie uit kunnen voeren. In de meeste gevallen staat u binnen maximaal 1 uur weer buiten met een gerepareerde iPhone. 

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

Beste scherm kwaliteit

Bij SD Repair is het voor de meeste iPhone modellen mogelijk om te kiezen tussen een origineel en kopie scherm. Wilt u weten wat het verschil is tussen de 2 kwaliteiten? Vraag dit dan aan een van onze medewerkers. Zij geven u graag advies over welke scherm het best bij u past. 

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]