iPhone X reparatie

LET OP! Onderdelen van de iPhone X hebben wij beperkt op voorraad. Mocht je een reparatie uit willen laten voeren, neem dan even contact met ons op.

iPhone X reparatie Prijs Reparatieduur
Scherm voorkant vervangen (origineel)
*Scherm van de iPhone X is gebroken
*iPhone X heeft vlekken in het scherm
*Scherm van de iPhone X reageert niet
€379,50  20 min.
Scherm voorkant vervangen (A+ kwaliteit)
*Scherm van de iPhone X is gebroken
*iPhone X heeft vlekken in het scherm
*Scherm van de iPhone X reageert niet
€279,50  20 min.

iPhone X reparatie bij SD Repair

iPhone X reparatie Eind 2017 kwam Apple met groot nieuws, de iPhone X werd gepresenteerd. Deze iPhone viert het tienjarig bestaan van de iPhone, vandaar de "X" in de naam. Er zijn wat aanpassingen geweest ten opzichte van de iPhone 7. De thuisknop is verdwenen, en het nieuwe OLED display vult de hele voorkant van het toestel. Daarnaast maakt dit toestel gebruik van gezichtsherkenning voor het ontgrendelen, in plaats van de vingerscanner. Lees verder over de iPhone X scherm reparatie bij SD Repair

iPhone X met een kapot scherm?

Heb jij per ongeluk jouw iPhone X laten vallen en is het scherm kapot? Niet getreurd, bij SD Repair  fixen wij het scherm terwijl je er op wacht. Door onze professionele reparatie wijze duurt de reparatie slecht 20 minuten. Wil jij langskomen voor de reparatie van jouw iPhone X? Neem dan voor de zekerheid even contact met ons op.

 

iPhone X scherm reparatie terwijl je wacht!

Bij SD Repair kun jij je iPhone X meteen laten repareren. Wij repareren je toestel met een origineel scherm op professionele wijze. Wil jij je iPhone X laten repareren bij SD Repair? Kom dan gerust langs, in de meeste gevallen kun je dezelfde dag bij ons terecht. Mocht je vragen hebben over de reparatie? Dan kan je altijd contact met ons opnemen.

 

6 maanden garantie op de iPhone X reparatie

Heb jij het scherm van jouw iPhone X laten vervangen bij SD Repair? Dan betekend het dat jij 6 maanden garantie hebt op de door ons uitgevoerde reparatie. Ondervindt je binnen 6 maanden problemen met het vervangen onderdeel, kom dan langs in de winkel. Wij proberen het dan zo goed mogelijk voor je op te lossen.