iPhone XR Reparatie

iPhone XR reparatiePrijsReparatieduur
Scherm voorkant vervangen (origineel)
*Scherm van de iPhone XR is gebroken
*iPhone XR heeft vlekken in het scherm
*Scherm van de iPhone XR reageert niet
€299,50 (op bestelling) 20 min.

iPhone XR scherm reparatie bij SD Repair

iPhone XR reparatieDe iPhone XR is een van de nieuwste toestellen van Apple. Met een lcd scherm is het een goedkoper model dan de iPhone XS. Uiteraard kan het voorkomen dat je het nieuwe toestel al hebt laten vallen. Onze professionals helpen je graag verder met de reparatie van jouw iPhone XS. Je bent vaak nog de zelfde dag welkom zodat wij direct de reparatie uit kunnen voeren. 

Klaar terwijl je wacht!

Bij SD Repair geldt altijd het principe; klaar terwijl je wacht. Het is dus altijd mogelijk om op deze reparatie te wachten wanneer wij de reparatie uitvoeren. Wil je graag mee kijken? Geen probleem, bij SD Repair is het altijd mogelijk om mee te kijken tijdens de reparatie.

Onze garantie

Wij geven standaard 6 maanden garantie op de door ons uitgevoerde reparatie. Ondervind je binnen 6 maanden problemen met het door ons vervangen onderdeel? Kom dan zo snel mogelijk terug. Wij lossen het geheel gratis voor je op. 

Wij repareren ook andere modellen

Heb je een iPhone X, iPhone XS of iPhone XS max? Wij repareren deze modellen ook. Mocht je hier vragen over hebben dan kan je altijd langskomen bij ons in de winkel. Bellen mag natuurlijk ook, onze reparateurs staan je graag te woord.

Neem contact op