iPhone XS Max reparatie

iPhone XS Max reparatie Prijs Reparatieduur
Scherm voorkant vervangen (origineel)
cracked-screen
€584,50  30 min.

LET OP! Dit onderdeel hebben wij niet standaard op voorraad. Mocht je het scherm willen laten vervangen? Neem dan even contact met ons op.

iPhone XS Max reparatie bij SD Repair

iPhone XS Max reparatie

De iPhone XS Max is met 6,5-inch de grootste iPhone ooit! Geniet van films op het Super Retina OLED-beeldscherm en maak de mooiste foto's met de dubbele 12-megapixel camera aan de achterkant. Dankzij de nieuwe A12 Bionic chip werkt alles megasnel.

 

iPhone XS Max scherm reparatie terwijl je wacht!

Bij SD Repair kun jij je iPhone XS Max meteen laten repareren. Wij repareren je toestel met een origineel scherm op professionele wijze. Wil jij je iPhone XS Max laten repareren bij SD Repair? Kom dan gerust langs, in de meeste gevallen kun je dezelfde dag bij ons terecht. Mocht je vragen hebben over de reparatie? Dan kan je altijd contact met ons opnemen.

Neem contact op

 

Origineel iPhone XS Max scherm

Bij SD Repair gebruiken wij uitsluitend originele onderdelen tenzij dit anders staat aangegeven. Voor de iPhone XS Max geldt exact het zelfde, laat je die repareren door ons? Dan ben je verzekerd van een origineel scherm die exact het zelfde is al het huidige scherm. Wil je hier graag meer informatie over hebben? Bel dan met een van onze vestigingen. Zij kunnen je alles uitleggen en beantwoorden graag al je vragen! Uiteraard mag je ons ook benaderen via de mail of zelfs via Whatsapp. Liever een vraag te veel dan te weinig! 

Professioneel en betrouwbaar

SD Repair is met 9 jaar ervaring een professionele en betrouwbare reparateur van jouw kapotte iPhone XS Max. Het vervangen van het scherm kunnen wij daarom binnen 20 minuten uitvoeren. Je mag hier gewoon op wachten onder het genot van een warme kop koffie.  

Andere iPhone modellen

Heb je een ander model iPhone? Klik dan hier. Hier kan je een overzicht vinden van alle iPhone reparaties die wij uitvoeren.