Ontmoet Je Lokale Technische Reparateur

Smartphone, tablet en laptop reparateur in omgeving Zaltbommel.

Over Ons

Smartphone Reparateur Sinds 2010

Met meer dan 10 jaar ervaring repareren wij graag jouw Smart Devices. Wij geloven dat er geen beter bewijs is van kwaliteit, dan de positieve feedback van tevreden klanten. Onze beproefde werkwijze zorgt ervoor dat de meeste reparaties binnen 15 tot 30 minuten zijn voltooid. Wij staan voor het gebruik van originele onderdelen, ervaring en een ongeëvenaarde persoonlijke klantenservice in een rustige en huiselijke omgeving.

Smartphone/Laptop/ Tablet Reparatie

Data Overzetten

 

12 Maanden Garantie

Accessoires

Waterschade Behandeling

}

Snelle Reparatietijd

Technische Experts

Jaren aan ervaring

Tevreden Klanten

Vertrouwen

Waarom Voor Ons Kiezen

REPARATIETIJD
Voor alle Apple & Samsung toestellen hebben wij de meeste onderdelen op voorraad, zodat wij de reparatie meestal dezelfde dag nog kunnen uitvoeren. De reparatietijden staan vermeld bij de prijzen, zodat jij precies weet waar je aan toe bent. Tijdens de reparatie kan gewacht en meegekeken worden. Tijdens het wachten kan er gebruik gemaakt worden van ons wifi netwerk en tijdschriften zodat jij ook zonder smartphone jezelf kunt amuseren.

PRIJZEN
Alle prijzen zijn inclusief BTW en reparatiekosten. Na de reparatie kan contant of met pin betaald worden. Voor zakelijke klanten bieden wij ook de mogelijkheid om op factuur te betalen.

DUURZAAM
Wij letten onder andere op het correct inleveren van onderdelen zoals batterijen. Tevens worden alle kapotte schermen ingezameld en gerecycled. Naast het recyclen en correct inleveren van batterijen is het ook duurzaam om je telefoon te laten repareren in plaats van te vervangen. Na een reparatie bij SD Repair gaat je toestel weer een aantal jaren mee.

Reparatie terwijl je wacht

Eerlijk & Transparant

De Beste Onderdelen

Inclusief Garantie

Lokale Ondernemer