Samsung reparatie in Zaltbommel

Samsung Reparatie

Uw Samsung telefoon of tablet wordt bij SD Repair gerepareerd met originele onderdelen. De meeste reparaties van uw Samsung telefoon of tablet kunnen wij uitvoeren terwijl u wacht. Woont u wat verder weg, geef dan uw toestel af. Wij repareren Samsung telefoons en tablets uit heel Nederland.

De meest voorkomende Samsung reparaties

  • Gebarsten scherm vervangen
  • Kapotte accu vervangen voor een nieuwe
  • Kapotte simkaartlezer herstellenLoszittende oplaadpoort repareren

SD Repair heeft veel ervaring met de meest voorkomende defecten bij Samsung apparaten. In veel gevallen zijn de problemen snel op te lossen. Kom daarom langs of maak een afspraak, zodat uw telefoon snel weer naar behoren werkt.

Geen onderzoekskosten

Bij SD Repair berekenen wij geen diagnosekosten wanneer u uw Samsung apparaat bij ons laat repareren; betaalt u alleen voor de reparatie. Zo kunnen wij onze prijzen laag houden.

Reparatie van alle Samsung toestellen

Wellicht kan SD Repair Zaltbommel u helpen met de reparatie van uwΒ telefoonΒ ofΒ tablet ook al staat deze niet op de website vermeld. De jarenlange ervaring heeft ervoor gezorgd dat onze medewerkers veel vakkennis hebben en u vakkundig kunnen helpen.

Kosten van een Samsung reparatie

De exacte kosten hangen af van uw toestel en het type reparatie. Hier vindt u de vanaf-prijs voor het repareren van verschillende Samsung onderdelen.

Afspraak maken voor een Samsung reparatie

Om gebruik te maken van onze diensten, kunt u een bezoek brengen aan ons reparatiecenter in Zaltbommel. Hier wordt onderzocht wat er gerepareerd dient te worden aan uw toestel, waarna de reparatie direct wordt uitgevoerd. Ook zonder afspraak kunnen wij u vaak direct helpen al heeft het maken van een afspraak de voorkeur,

Garantie

Bij SD Repair heeft u standaard 12 maanden garantie op uw Samsung reparatie. Mocht er binnen de 12 maanden iets mis zijn met het gerepareerde onderdeel, dan lossen wij dat kosteloos voor u op