Smartphone & tablet reparatie in Breda

iPhone, iPad, Samsung & Huawei scherm reparatie in Breda terwijl je wacht! SD Repair repareert jouw toestel al vanaf €29,50 en is klaar terwijl je wacht met 6 maanden garantie! Kom gerust langs of neem contact met ons op. SD Repair bevindt zich aan de Bleekstraat 1 te Breda.

Heb jij vragen over een reparatie, of heb jij een offerte nodig voor jouw verzekering? Neem dan gerust contact op met SD Repair via het onderstaande telefoonnummer.

076 70 02 748

06-24 558 118

breda@sdrepair.nl

Smartphone en tablet reparatie Breda

Openingstijden

maandag 12:00 - 17:00
dinsdag 10:00 - 18:00
woensdag 10:00 - 18:00
donderdag 10:00 - 18:00
vrijdag 10:00 - 18:00
zaterdag 10:00 - 13:00

Adres

Waarom kiezen voor SD Repair?

 

Wij betalen jouw parkeerkaart

Laat je smartphone repareren bij SD Repair en parkeer je in de Concordia Parkeergarage? Dan betalen wij het eerste uur parkeren! Dit geldt alleen wanneer er een reparatie bij ons wordt uitgevoerd en wanneer er geparkeerd is in de Concordia Parkeergarage. Het eerste uur parkeren zal verrekend worden met de reparatiekosten en wordt alleen toegepast op vertoon van de parkeerkaart! 


IN HET CENTRUM

SD Repair Breda bevindt zich aan de Ginnekenstraat, een van de winkelstraten in Breda. Wanneer jij een reparatie aanbiedt kan je erop wachten, maar je kan uiteraard ook even de binnenstad in om te gaan shoppen. Als jij klaar bent met schoppen is jouw telefoon weer gemaakt!

DICHTBIJ PARKEREN

SD Repair in Breda is gelegen bij de parkeergarage concordiastraat. Ja kan hier eenvoudig je auto parkeren en binnen 100 meter sta je in de SD Repair winkel. Wij kunnen dan direct aan de slag met de reparatie. Je kan ervoor kiezen om te wachten voor de reparatie of rustige even de stad in te gaan. 

KLAAR TERWIJL U WACHT

Tijdens de meeste iPhone en Samsung smartphone reparaties kan er in een rustige omgeving gewacht worden. De reparatietijden staan standaard vermeld bij de reparatie zodat u precies weet waar u aan toe bent. Iedere reparatie duurt gemiddeld zo’n 15 minuten. Duurt een reparatie langer? Dan word u daar uiteraard van op de hoogte gebracht.

BESTE KWALITEIT GARANTIE

Wij gebruiken uitsluitend de beste kwaliteit onderdelen. Wij repareren altijd met originele onderdelen voor alle iPhone, iPad, Samsung reparaties. Door onze unieke beste kwaliteit garantie krijgt u standaard 6 maanden garantie op de door ons uitgevoerde reparatie.

BETROUWBAAR & PROFESSIONEEL

Met al meer dan 5 jaar ervaring op het gebied van iPhone, iPad en Samsung reparaties kunt u uw smart device met een gerust hart bij ons laten repareren. U krijgt na afloop van elke tablet of smartphone reparatie een factuur. De factuur kunt u indienen bij uw verzekeraar, werkgever of natuurlijk voor u eigen administratie. Tevens geldt de factuur als 6 maanden garantie bewijs.

6 MAANDEN GARANTIE

Op alle door SD Repair uitgevoerde schermreparaties zit standaard 6 maanden garantie. Mocht het scherm niet meer functioneren binnen de garantietermijn, dan repareren wij het toestel kosteloos. Dit geldt voor alle iPhone, iPad, Samsung en andere smart devices.

Populaire Smart Device reparaties

Like ons op Facebook!

Welke reparaties voeren wij uit?