De beste iPhone, iPad, Samsung & Huawei reparatie in Breda! SD Repair repareert jouw toestel al vanaf €29,50 en is klaar terwijl je wacht met 180 dagen garantie! Kom gerust langs of neem contact met ons op. SD Repair bevindt zich aan de Bleekstraat 1 te Breda.

Heb jij vragen over een reparatie, of heb jij een offerte nodig voor jouw verzekering? Neem dan gerust contact op met SD Repair Breda via het onderstaande telefoonnummer of mail adres.

 • Bellen of appen

  076-7002748

  06-24558118

 • Locatie

  Bleekstraat 1

  4811 KH Breda

 • Email

  breda@sdrepair.nl

Openingstijden SD Repair Breda:

maandag 12:00 - 17:00
dinsdag 09:00 - 17:00
woensdag 09:00 - 17:00
donderdag 09:00 - 17:00
vrijdag 09:00 - 17:00
zaterdag 10:00 - 13:00

WAAROM KIEZEN VOOR SD REPAIR BREDA?

Wij betalen jouw parkeerkaart

Laat je smartphone repareren bij SD Repair en parkeer je in de Concordia Parkeergarage? Dan betalen wij het eerste uur parkeren! Dit geldt alleen wanneer er een reparatie bij ons wordt uitgevoerd en wanneer er geparkeerd is in de Concordia Parkeergarage. Het eerste uur parkeren zal verrekend worden met de reparatiekosten en wordt alleen toegepast op vertoon van de parkeerkaart!

 • IN HET CENTRUM

  SD Repair Breda bevindt zich aan de Ginnekenstraat, een van de winkelstraten in Breda. Wanneer jij een reparatie aanbiedt kan je erop wachten, maar je kan uiteraard ook even de binnenstad in om te gaan shoppen. Als jij klaar bent met schoppen is jouw telefoon weer gemaakt!

 • DICHTBIJ PARKEREN

  SD Repair in Breda is gelegen bij de parkeergarage concordiastraat. Ja kan hier eenvoudig je auto parkeren en binnen 100 meter sta je in de SD Repair winkel. Wij kunnen dan direct aan de slag met de reparatie. Je kan ervoor kiezen om te wachten voor de reparatie of rustige even de stad in te gaan.

 • KLAAR TERWIJL U WACHT

  Tijdens de meeste iPhone en Samsung smartphone reparaties kan er in een rustige omgeving gewacht worden. De reparatietijden staan standaard vermeld bij de reparatie zodat u precies weet waar u aan toe bent. Iedere reparatie duurt gemiddeld zo’n 15 minuten. Duurt een reparatie langer? Dan word u daar uiteraard van op de hoogte gebracht.

 • BESTE KWALITEIT GARANTIE

  Wij gebruiken uitsluitend de beste kwaliteit onderdelen. Wij repareren altijd met originele onderdelen voor alle iPhone, iPad, Samsung reparaties. Door onze unieke beste kwaliteit garantie krijgt u standaard 6 maanden garantie op de door ons uitgevoerde reparatie.

 • BETROUWBAAR & PROFESSIONEEL

  Met al meer dan 5 jaar ervaring op het gebied van iPhone, iPad en Samsung reparaties kunt u uw smart device met een gerust hart bij ons laten repareren. U krijgt na afloop van elke tablet of smartphone reparatie een factuur. De factuur kunt u indienen bij uw verzekeraar, werkgever of natuurlijk voor u eigen administratie. Tevens geldt de factuur als 6 maanden garantie bewijs.

 • 6 MAANDEN GARANTIE

  Op alle door SD Repair uitgevoerde schermreparaties zit standaard 6 maanden garantie. Mocht het scherm niet meer functioneren binnen de garantietermijn, dan repareren wij het toestel kosteloos. Dit geldt voor alle iPhone, iPad, Samsung en andere smart devices.