Smartphone & tablet reparatie Velp

[vc_row][vc_column width=”1/6″][vc_column_text]

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”2/3″][vc_column_text]Smartphone reparatie VelpHeb je een kapotte smartphone of tablet? Niet getreurd, SD Repair is er om jou zo snel mogelijk weer online te krijgen. Wij voeren namelijk de meeste smartphone en tablet reparaties uit terwijl je er op wacht. Tevens geven wij standaard 180 dagen garantie op de door ons uitgevoerde reparatie. Je bent bij SD Repair dus op het juiste adres voor jouw Smartphone en tablet reparatie Velp.

iPhone, iPad, Samsung of Huawei reparatie

SD Repair is gespecialiseerd in Apple, Samsung en Huawei reparaties. De meeste onderdelen van deze merken hebben wij standaard op voorraad. Hierdoor kunnen wij direct helpen wanneer je problemen ondervindt met jouw smartphone. Heb je vragen over een reparatie? Neem dan gerust even contact met ons op. Ons reparateurs staan je graag te woord.

Tablet reparatie VelpOriginele onderdelen

Bij SD Repair gebruiken wij uitsluitend originele onderdelen tenzij dit anders staat aangegeven. Doordat wij uitsluitend de beste kwaliteit en originele onderdelen gebruiken geven wij standaard 180 dagen garantie. Wij staan achter onze kwaliteit en bieden ook de beste kwaliteit voor de beste prijs.

Maak hier eenvoudig een reparatie afspraak.

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/6″][vc_column_text]

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]