Smartwatch verkopen

Smartwatch verkopen aan SD Repair

smartwatch verkopen

Wil jij je smartwatch verkopen?Heb je onlangs een nieuwe smartwatch gekocht? Weet je niet wat je met de oude smartwatch moet doen? Verkoop deze dan aan SD Repair en geef de smartwatch een 2de leven. Bij SD Repair geven wij namelijk de beste prijs voor jouw gebruikte smartwatch. Vervolgens zorgen wij er voor dat het product via onze kanalen op een duurzame manier nagekeken en opnieuw verkocht worden. Het verkopen doen we via onze partner Re-Factory. Je kan er ook voorkiezen om korting te krijgen op nieuw refurbished smartwatch.

Eenvoudig & vandaag verkocht

Bij SD Repair kopen wij vandaag nog je smartwatch over. Maak dus snel een afspraak online of kom langs in de winkel. Bereken hieronder eenvoudig wat jouw smartwatch nog waard is. Bij bieden namelijk de zelfde prijzen als hieronder aangegeven. ]

Je smartwatch verkopen die je bij SD Repair!

Wil jij een iPhone verkopen of iPad verkopen?

Ben je benieuwd naar wat jouw smartwatch nog oplevert? Bekijk dan hieronder de waarde van jou smartwatch.

[iframe src=”https://www.123verkopen.nl” height=”2000″ width=”100%” scrolling=”yes”]

Heb je een defect aan je smartwatch? Dan kunnen wij die uiteraard ook voor je repareren. Mocht je hier meer informatie over willen dan kan je contact opnemen met de klantenservice van SD Repair. Onze professionele reparateurs staan je graag te woord, ook voor al je technische vragen. Is het scherm bijvoorbeeld kapot? Of gaat de batterij snel leeg? Wij kunnen deze onderdelen vervangen voor je zodat jouw smartwatch weer langer mee kan gaan.

Duurzaam en circulair

We moeten duurzamer gaan leven om de wereld netjes achter te laten voor de volgende generaties.  Kies dus altijd voor een duurzame oplossing zoals verkopen of repareren. Voor advies over reparatie, verkoop of aankoop mag je altijd contact met ons opnemen. Ook hiervoor staan onze reparateurs je graag te woord. Eventueel is het mogelijk om een afspraak te maken via onderstaande knop.

[maxbutton id=”2″ ]