SSD inbouwen

Refurbished

SSD Inbouwen door SD Repair: Verbeter de Prestaties van Jouw Computer

Ontdek de professionele SSD-inbouwdiensten van SD Repair, waarmee je de prestaties van jouw computer naar een hoger niveau tilt.

SSD inbouwen – Snellere Prestaties 

Door een SSD in te bouwen in jouw computer, geniet je van aanzienlijk snellere opstarttijden, snellere laadtijden van programma’s en bestanden en een algemeen vlottere gebruikservaring. Zeg vaarwel tegen lange wachttijden en verwelkom de snelheid met een SSD van SD Repair.

Betrouwbaarheid en Duurzaamheid

SSD’s zijn niet alleen sneller, maar ook betrouwbaarder en duurzamer dan traditionele harde schijven. Met minder bewegende onderdelen zijn SSD’s minder gevoelig voor schade door fysieke schokken en hebben ze een langere levensduur, wat zorgt voor een stabiele en betrouwbare opslagoplossing voor jouw gegevens. 

   SSD inbouwen

   Computers & laptops

   Gegevens overzetten

   Snelle service

   240Professionele SSD inbouw Service

   Bij SD Repair staan onze ervaren technici klaar om jouw SSD professioneel en nauwkeurig in te bouwen. Met jarenlange ervaring en expertise zorgen we ervoor dat jouw SSD correct wordt geïnstalleerd, zodat je zonder zorgen kunt genieten van de voordelen van snellere opslag.

   Wat kost een SSD Inbouwen?

   Onderdeel Prijs
   120GB €69,50 – €119,50
   240GB €99,50 – €169,50
   500GB €119,50 – €219,50
   1TB €129,50-€229,50
   Data overzetten €59,50 – €69,50

    Bovenstaande prijzen zijn indicatie prijzen voor het inbouwen van een SSD. De reparatieprijs is afhankelijk van het type laptop op pc en welke SSD hier in zit. Daarbij is het ook mogelijk om de data van de oude harde schijf over te zetten. Hiervoor brengen wij extra kosten in rekening. 

   Maatwerkoplossingen

   Of je nu een SSD wilt inbouwen in een laptop, desktopcomputer of een ander apparaat, SD Repair biedt maatwerkoplossingen die aansluiten bij jouw specifieke behoeften en wensen. We helpen je graag bij het kiezen van de juiste SSD en zorgen voor een naadloze installatie, zodat jouw computer weer als nieuw aanvoelt.

   Verbeter de prestaties van jouw computer en ervaar de voordelen van een snellere opslag met de professionele SSD-inbouwdiensten van SD Repair. Heb je een kapotte laptop? Dan helpen wij jou graag ook verder.

   Partners

   Onze Klanten & Partners

   Reviews

   Wat Onze Klanten Zeggen

   Onze SSD inbouwen krijgt gemiddeld een 4,8 van onze klanten

   Neem contact op

   14 + 5 =

   Winkel

   Toepadweg 4A
   5301 KA Zaltbommel

   Openingstijden

   M-V: 9:00 – 17:00
   Z-Z: Gesloten