Geld voor je smartphone

Smartphone verkopen?

Liggen jouw oude smartphones, tablets of laptops ook ergens stof te verzamelen in je kast? Zonde! Geef een tweede leven aan je oude smartphone én verdien er óók nog geld mee.

smartphone verkopen
Smartphone verkopen

About

Verkoop je smartphone

Wij zijn op zoek naar jouw oude smartphone! Wil jij ook bijdragen aan een duurzamere wereld? Verkoop dan je oude smartphone aan SD Repair! Wij vinden namelijk dat iedere smartphone en tablet een tweede leven verdient. Wanneer jij je oude smartphone of tablet in ruilt zorgen wij er dat jouw smartphone of tablet een tweede leven krijgt. Samen een stap dichter bij een circulaire economie! Let op! Wij kopen alleen smartphones die uit 2017 komen of nieuwe zijn!

Krijg eenvoudig cash voor je oude toestel of kies jij ervoor om het tegoed te gebruiken voor een reparatie of als shop tegoed in onze webshop?
Dit zijn je mogelijkheden:

Ontvang cash geld voor je toestel

of

Krijg korting op een reparatie bij SD Repair (+20%  van geboden waarde)

Ons

Over ons 

SD Repair is gespecialiseerd in smartphone, tablet en laptop reparaties. Naast het uitvoeren van reparaties hebben wij ook een ruim assortiment aan refurbished smartphones, laptops en tablets. Daarbij hebben wij ook veel accessoires zodat jij jouw meest kostbare bezit goed kan beschermen. 

Hoe

Hoe werkt het verkopen van mijn smartphone?

Kom langs in de winkel 

Kom langs in de winkel tijdens de openingstijden. 

Wij checken jouw smartphone

Wij controleren jouw smartphone op diverse punten. Waaronder functionaliteit, cosmetische schade en de status van de batterij. 

Wij doen jou een bod

Nadat wij de smartphone gecontroleerd hebben brengen wij jou een bod uit. Wanneer jij hiermee akkoord gaat storten wij het bedrag naar je terug en zorgen wij ervoor dat jouw smartphone ene tweede leven krijgt. 

Ik wil mijn iPhone verkopen. Welke kopen jullie in?

 Bij SD Repair kopen wij alleen de iPhone 8 en hoger in. Wat betreft andere merken kunnen wij helaas pas bepalen wanneer je contact met ons op neemt.

Ik verkoop graag mijn iPad. Welke tablets nemen jullie over?

Wij kopen alleen modellen die nieuwer zijn dan de iPad 2017. Heb je een ouder model? Dan kunnen wij hier helaas geen geld voor geven.

Welke tablets kopen jullie nog meer in?

Wij kopen ook tablets van het merk Samsung over. Kom langs in de winkel of stuur ons een bericht om een bod te krijgen.

Welke laptops kopen jullie in?

Wij kopen onder andere MacBooks en Chromebooks in. Om een exacte waarde te ontvangen verzoeken wij je om contact met ons op te nemen of om langs te komen in de winkel. Is de Chromebook of MacBook te oud, dan kunnen wij deze niet van je overnemen.

Testen jullie de producten voordat jullie een bod uit te brengen?

Wij testen alle producten altijd uitvoerig. Het heeft daarom dus ook geen zin om met defecte producten bij ons langs te komen. Geef jij van tevoren aan dat iets niet goed werkt aan een product, dan kunnen wij bepalen of dat dit nog wat waard is en het economisch gezien nog zin heeft om het product te repareren.

Kopen jullie ook iMacs in?

Ook met een iMac weten wij wel raad en geven wij graag een tweede leven. Kom gerust langs in de winkel zodat wij jou een bod kunnen doen.

Cashback: hoeveel krijg ik voor het inleveren van mijn telefoon?

Hoeveel jij voor je gebruikte toestel ontvangt, is afhankelijk van de staat waarin het product verkeerd. Kom daarom altijd langs in de winkel zodat wij de prijs kunnen bepalen.

Onze smartphone, tablet en laptop inkoop krijgt gemiddeld een 4,8 van onze klanten