Verkoop je smart device

[vc_row][vc_column width=”2/3″][vc_column_text]Liggen jouw oude smartphones ook ergens stof te verzamelen in je kast? Zonde! Geef een tweede leven aan je oude smartphone én verdien er óók nog geld mee.

Verkoop je oude smartphone, tablet, smartwatch of andere elektronica!

Wij zijn opzoek naar jouw oude smartphone! Wil jij ook bijdragen aan een duurzamere wereld? Verkoop dan je oude smartphone aan SD Repair! Wij vinden namelijk dat iedere smartphone en tablet een tweede leven verdient. Wanneer jij je oude smartphone of tablet in ruilt zorgen wij er dat jouw smartphone of tablet een tweede leven krijgt. Samen een stap dichter bij een circulaire economie!

Krijg eenvoudig cash voor je oude toestel of kies jij ervoor om het tegoed te gebruiken voor een reparatie of als shop tegoed in onze webshop?
Dit zijn je mogelijkheden.

  1. Ontvang cash geld voor je toestel
  2. Krijg korting op een reparatie bij SD Repair (+20%  van geboden waarde)
  3. Kortingsbon voor www.Re-Factory.nl (onze webshop met refurbished producten) (+20%  van geboden waarde)

Cashback: hoeveel krijg ik voor het inleveren van mijn telefoon?

Hoeveel jij voor je gebruikte toestel ontvangt is afhankelijk van de staat waarin het product verkeerd. Kom daarom altijd langs in de winkel zodat wij de prijs kunnen bepalen.[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/3″][vc_single_image image=”162982″ img_size=”full” alignment=”center”][vc_single_image image=”163033″ img_size=”full” alignment=”center”][/vc_column][vc_column][/vc_column][/vc_row]