Zakelijk Refurbished iPhone & iPad

Wat maakt de refurbished iPhone nu zo populair voor de zakelijk gebruik? En welke voordelen biedt SD Repair aan de zakelijke klant? Dit en meer lees je op deze pagina.

Gebruiksvriendelijkheid

Apple staat bekend om de gebruiksvriendelijke producten. Ben je in het bezit van meerdere apparaten van Apple dan zijn deze gemakkelijk te verbinden met elkaar voor een optimale samenwerking. Zo kun je berichten ontvangen op je Mac, een telefoongesprek opnemen met een Apple Watch en moeiteloos bestanden overzetten tussen verschillende Apple-apparaten dankzij AirDrop.

Lange levensduur iPhones

Naast de gebruiksvriendelijkheid staat Apple ook bekend om het mooie design en door het gebruik van duurzame materialen gaat de iPhone ook nog eens lang mee. Tevens worden updates op de oudere modellen nog lang uitgevoerd waardoor je niet ieder jaar voor een ander toestel hoeft te kiezen.

Waarom refurbished?

Het woord refurbished staat voor reviseren. En dat is niets minder dan het herstellen naar de originele staat van het toestel. Wij vinden het ook belangrijk om de strijd aan te gaan tegen E-waste en willen daarom graag met bedrijven helpen met een stukje verduurzaming van hun bedrijf.

Voordelen van SD Repair

SD Repair is partner van Re-Factory de grootse online webshop in refurbished electronica van Nederland. Door deze samenwerking zijn er veel artikelen leverbaar op een korte termijn.
Bij een afname van meerdere artikelen tegelijk kan SD Repair scherpe prijzen aanbieden. Tevens is SD Repair het reparatie bedrijf van telefoons en tablets in de Bommelerwaard en omstreken.
Daardoor kunnen wij eventuele problemen aan jouw device binnen 1 dag oplossen.

Hulp met software

Heb je hulp nodig met het overzetten van data van de ene naar de andere telefoon? Moet jouw telefoon gebruiksklaar zijn? Of loop je tegen andere problemen aan? Neem dan contact op met SD Repair, wij kunnen je namelijk direct verder helpen.Β 

Neem contact op met SD Repair

Heb je een vraag over ons refurbished aanbod of benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan gerust contact op via info@sdrepair.nl. Wij staan je graag te woord.Β