SD Repair helpt jouw medewerkers online te blijven!

We keep you online and ready for business.

Reparatie & installatie
SD Repair Zakelijk

 

Haal & breng service

In de omgeving halen wij kosteloos kapotte apparaten op. Na de uitgevoerde reparatie worden indien nodig de smart devices ook weer terug afgegeven. Neem hiervoor altijd contac met ons op. 

Vervangend toestel

Is een smart device niet direct te repareren, dan bieden wij ook een tijdelijk vervangend toestel aan. Zo blijf jij altijd bereikbaar.

Repair on demand

Moet jouw telefoon zo snel mogelijk gemaakt worden? Bel ons dan direct. Wij repareren namelijk direct jouw smart device. Tevens kunnen wij ook halen & brengen en eventueel reparatie op locatie uitvoeren.

Refurbished
Duurzame & circulaire oplossingen

SD Repair heeft een ruim assortiment aan refurbished smartphones, tablets en laptops. Zijn jullie opzoek naar duurzame oplossingen voor het bedrijf? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan bij SD Repair.

Smartphone, tablet & latop
Reparatie van diverse apparaten

Bij SD Repair repareren wij bijna alle soorten smartphones, tablets & laptops. Maken jullie binnnen het bedrijf gebruik van andere elektronica? Neem dan ook gerust contact met ons op. Wij repareren namelijk ook specialistische computers en andere apparatuur.

Op factuur

Uitsluitend voor zakelijke klanten bieden wij de mogelijkheid om op factuur te betalen.  

Privacy

Privacy staat bij ons ook hoog in het vaandel. Tijdens de reparatie kan dan ook meegekeken worden. Wij garanderen dat er niks gebeurd met de data die op de toestellen staat. 

Professioneel

Met meer dan 10 jaar ervaring zijn wij een professionele partij op het gebied van smart device reparaties.

Software & installatie
Directe hulp bij software problemen

Wij bieden hulp bij zowel reparaties als bij software problemen. Heb je een probleem, moeten er bijvoorbeeld nieuwe smartphones geinstalleerd worden?  Wij helpen je graag verder. Dit doen wij zelf op locatie. 

Hoesjes & laders
Ruim assortiment aan accessoires

Bij SD Repair beiden wij een ruim assortiment aan laders, hoesjes, koptelefoons & powerbanks. Ben je opzoek naar accessoires voor jouw organisatie? Neem dan ook gerust contact met ons op. Wij kunnen je zeker verder helpen.

Onze partners
Deze zakelijke partners gingen je voor

Coram group

Mupol

Hitachi

Bram van Tuijl Transport

DIT Holding

van Doesburg Transport

Primera

Vos Transport

Ben je benieuwd wat SD Repair voor jouw organisatie kan betekenen? Neem dan gerust contact op via info@sdrepair.nl of bel naar 0148-795232 of vul onderstaand contactformulier in.