Elektrische Step Reparatie

Wij repareren diverse merken!

Step

Elektrische Step Reparatie bij SD Repair

Welkom bij SD Repair! Wij zijn de go-to place voor reparatie van elektrische steps in Zaltbommel en omstreken, inclusief de Denver elektrische step.

Onze techneuten zijn experts in het repareren van allerlei soorten problemen, of het nu gaat om de motor, de remmen, het stuur of iets anders. Wij weten hoe belangrijk jouw elektrische step voor je is en daarom doen wij ons best om het binnen 24 uur te repareren.

Elektrische step reparatie

Banden reparatie

Accu vervangen

Professioneel

Wat kost de reparatie van mijn step?

De reparatiekosten zijn geheel afhankelijk van welke step kapot is. Reparatiekosten zullen dus verschillen per merk. Hieronder vind je een aantal indicatieprijzen. 

Onderdeel Prijs
Binnenband vervangen €69,50 – €89,50
Buitenband vervangen €69,50 – €89,50
Buiten & binnenband vervangen €99,50 – €129,50
Accu vervangen €159,50-€199,50
Display vervangen €79,50 – €99,50
Gaspedaal vervangen €79,50 – 99,50

De bovenstaande reparatieprijzen kunnen per step verschillen. Neem hiervoor contact met ons op.

Diverse reparaties aan elektrische steps

Wij bieden een diverse soorten services zoals het repareren van motorproblemen, het vervangen van remmen en remkabels, het oplossen van stuurproblemen, het oplossen van problemen met de accu.

Onze prijzen zijn betaalbaar en je zult nooit voor verrassingen komen te staan. Bij SD Repair geloven wij in kwaliteit en wij doen er alles aan om jouw elektrische step er weer als nieuw uit te laten zien. Valt jouw elektrische step toch niet te maken? Dan bieden wij ook nieuwe elektrische steps aan in onze webshop!

Denver elektrische step reparatie

Heb jij een Denver elektrische step die een reparatie nodig heeft? Maak dan nu een afspraak met ons! Wij zitten in Zaltbommel en zijn makkelijk te bereiken vanuit Den Bosch, Tiel, Gorinchem en andere omliggende steden. Bij SD Repair staan wij altijd voor jou klaar om jouw elektrische step weer op de weg te krijgen! Nadat wij jouw elektrische step gerepareerd hebben, kun je erop vertrouwen dat deze weer als nieuw is en klaar om te rijden.

Bij SD Repair zijn wij gepassioneerd over alles wat met elektrische steps te maken heeft en wij streven ernaar om onze klanten de best mogelijke service te bieden. Neem vandaag nog contact met ons op om een afspraak te maken voor een reparatie of onderhoudsbeurt van jouw elektrische step!

Hoe veel kost het vervangen van een accu van een elektrische step?

Dit is geheel afhankelijk van het merk elektrische step en vermogen van de accu. Neem hiervoor contact met ons op om een op maat gemaakte offerte te ontvangen.

Welke merken elektrische steps repareren jullie?

Wij repareren diverse merken zoals Xiaomi en Denver. Benieuwd of wij jou kunnen helpen? Neem dan gerust contact met ons op via WhatsApp en ontvang dezelfde dag nog een reactie.

Mijn elektrische step gaat niet meer aan, wat kan dit zijn?

Dit kan aan diverse dingen liggen. Het meest voorkomende probleem is de accu die niet meer werkt. Dit kunnen wij voor je vervangen.

Welke elektrische step reparaties voeren jullie uit?

Wij voeren diverse reparaties uit zoals het vervangen van moederborden, vervangen van motoren en vervangen van accu’s.

Partners

Onze Klanten & Partners

Reviews

Wat Onze Klanten Zeggen

Onze elektrische step reparaties krijgt gemiddeld een 4,8 van onze klanten

Neem contact op

3 + 3 =

Winkel

Toepadweg 4A
5301 KA Zaltbommel

Openingstijden

M-V: 9:00 – 17:00
Z-Z: Gesloten